• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met motoren

Lekker toeren door de vrije natuur of liever scheuren op je motor op het circuit? Met fotobehang met motoren ervaar je elke dag dit vrije gevoel. Speciaal voor liefhebbers van motoren hebben we een uitgebreide collectie fotobehang met motoren, zowel klassieke motoren als snelle motoren om mee te racen. Ben jij de nieuwe Valentino Rossi, dan is behang met een motor wellicht wel iets voor jou!

Filteren

20 producten

per pagina
Motorcrosser
Oude motor werkplaats
Futuristische motor
Crossmotor in de bocht
Klassiek tweespan
Prachtig gepoetste motor
Tank en snelheidsmeter
Harley Davidson details
Oude vintage motor
Vooraanzicht motorfiets
Getekende vintage motor
Matzwarte motor
Glimmend motorblok
Klassieke motorfiets
Motorblok van een motor
Motorbike cross
Designer
Silhouet motorrijder
Close-up motor
Desert King
Designer
Coole custom made motor
Premium

20 producten

per pagina

Fotobehang met een motor

In onze collectie vind je een uitgebreid aanbod van behang met motoren. Natuurlijk ontbreken de klassiekers van Harley Davidson niet, maar ook snelle motoren zijn te vinden in het aanbod fotobehang met een motor. Stoer voor in je werkplaats of garage! Met ons behang met motoren maak je gegarandeerd indruk op je gasten.

Misschien heb je zelf een motor en heb je een gave foto die je wilt gebruiken op je behang? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wij bieden je de mogelijkheid om een foto van je eigen motor op behang te printen. Hiervoor upload je jouw foto van je motor op onze website en kies je zelf je formaat. Zo simpel is het!

Behang met motoren op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang met een motor hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je motorbehang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?