• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Kraanvogels op behang

Kraanvogels zijn grote vogels met lange poten en een gestrekte nek. Het is een spektakel om ze in de lucht voorbij te zien vliegen. Wil jij iedere dag genieten van deze mooie dieren? Breng dan kraanvogel behang aan op de muren. Bij Fotobehang.com vind je prachtig dieren behang met bijvoorbeeld kraanvogels. Van levensecht fotobehang van kraanvogels tot mooi patronen behang in vrolijke kleuren. 

Sorteer op

33 producten

per pagina
Jungle met kraanvogels in taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Crane Birds
Designer Collection
Sir Edward
Jungle met kraanvogels
Designer Collection
Lemonwalls
Tak met jungle dieren in taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Jungle met kraanvogels in groen
Designer Collection
Lemonwalls
Jungle met kraanvogels in grijstinten
Designer Collection
Lemonwalls
Sorteer op

33 producten

per pagina

Kraanvogel behang in alle soorten en maten 

Kraanvogel behang is er in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fotobehang van kraanvogels bij zonsondergang, spelende kraanvogels of een kraanvogel paar met met prachtige kuiven? In onze collectie vind je ook kraanvogel behang met de prachtige illustraties. Neem bijvoorbeeld de illustratie van kraanvogels voor een poederroze achtergrond met mooie bloemen. Of de aquareltekening van kraanvogels op tropische bladeren. Ontdek ons volledige assortiment kraanvogel behang en kies het behang die je het mooiste vindt.

Ook mooi: patronen behang met prints van kraanvogels die zich steeds herhalen. Favorieten zijn bijvoorbeeld de vliegende kraanvogels voor een donkere achtergrond. Witte kraanvogels met hun vleugels wijd open voor een donkerblauwe achtergrond. En het patronen behang van kraanvogels met tijgers en exotische planten in groene lijnen. Dankzij het ruime aanbod kraanvogel behang is er altijd wel een exemplaar dat past in de kamer die jij van een make-over wilt voorzien.

Behang kraanvogels met een symbolische betekenis

Wist je dat kraanvogel behang ook een symbolische betekenis kan hebben? De vogels worden namelijk al eeuwenlang als heilig dier beschouwd. In Japan wordt de kraanvogel gezien als een geluksbrenger en het symbool voor een lang leven. China beschouwt kraanvogels als boodschappers van de wijsheid. En de Azteken in Zuid-Amerika hebben hun naam zelfs aan kraanvogels te danken. Zij komen oorspronkelijk uit de landstreek Aztlan, wat letterlijk betekent: dicht bij de kraanvogels. Ook in de islam en christendom wordt de kraanvogel als een symbolisch dier gezien. Met behang van kraanvogels kun je dus een diepere betekenis geven aan je interieur. 

Kraanvogel behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi kraanvogel behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je kraanvogel behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je kraanvogel behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Ontdek nog meer dierenbehang

Ben je dol op dierenbehang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook op de rest van onze website nog even rond. We hebben dierenbehang namelijk echt in álle soorten en maten. Waan jezelf in de jungle met jungle behang en beleef in je eigen huis de grootste avonturen. Loop elke dag langs een waterval, bewonder de apen in de bomen en vergaap je aan de mooiste palmbladeren die je ooit hebt gezien. Je kunt ook kiezen voor natuur behang van bijvoorbeeld het bos, de zee, of de bergen. Daarmee kom je heerlijk tot rust. Of creëer juist hele toffe effecten met het 3d behang uit onze collectie. Zo lijkt het net of er een olifant je huiskamer binnenloopt, een fantasieleeuw op de muur verschijnt, of er een giraffe met een kandelaar in je woonkamer staat.