Fotobehang met Paarden

Van een zwarte hengst in het donker, tot een schimmel in de sneeuw. En van kleurrijk eenhoorn behang, tot een zwart wit foto van een paardentram uit 1913. Fotobehang.com heeft een groot assortiment paarden behang. Zo vind je altijd wel iets dat past bij jouw smaak en de kamer die je wilt voorzien van een make-over. Wat dacht je bijvoorbeeld van fotobehang van paarden bij zonsondergang, een close-up van een gezadeld paard, of behang van eenhoorns met roze manen?

Wit en een zwart paard
Paarden in de sneeuw
Steigerend paard
Van laag naar hoog sorteren

35 producten

Fotobehang met Paarden

Behang met paarden stylen

Je kunt het paarden behang in neutrale kleuren goed combineren met verschillende woonstijlen. Zo staat het fotobehang van een steigerend paard met wapperende manen in een woestijn prachtig in een Scandinavisch interieur met natuurlijke materialen. Zoals houten vloeren en wollen kleden. Het fotobehang van een paard tussen lavendel op de heide is zeer geschikt voor romantische ruimtes. En het dromerige behang van paarden bij de zonsondergang past perfect in de slaapkamer. Zo creëer je sfeer en maak je de kamers fijn en behaaglijk.

Fotobehang van paarden voor diverse ruimtes

Naast het behang voor diverse woonstijlen is ons fotobehang van paarden ook geschikt voor ruimtes met uiteenlopende functies. Zo zien wij het eenhoorn patronen behang helemaal voor ons in de kinderkamer. Net als het kleurrijke fotobehang van een paard in een bloemenweide, de animatie van een witte eenhoorn of een wit en zwart paard op fotobehang in de sneeuw. De rustige exemplaren zijn mooi voor in de woon- of slaapkamer. En de foto’s die kracht en elegantie uitstralen, passen geweldig in zakelijke ruimtes. Zoals de kantine van de manege, ruitersportwinkels of een paardenboerderij. 

PAARDEN BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi paarden behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je paarden behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je paarden behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.