• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fitness behang

Sportievelingen en fitnesslovers opgelet! Pimp je sportschool of krachthonk met het stoerste fitness behang van Fotobehang.com. Kies een foto met fitnessapparaten, sportieve mensen of sportschool interieur uit onze uitgebreide collectie met fitnessbehang. Of upload je eigen sportieve foto via de website en laat deze printen op pvc-vrij vliesbehang.

Sorteer op

19 producten

per pagina
Sorteer op

19 producten

per pagina

Sterk fotobehang voor in de sportschool

Behang met foto’s van fitnessapperatuur zijn een ideale toevoeging op de muur in een sportschool óf in je eigen sporthonk. Met behang met fitness dumbells, kettlebells, zwarte hangende bokshandschoenen of behang met gespierde mensen geef je de muur –en de rest van je interieur– een stoere en sportieve uitstraling. En door de sterke kwaliteit van het vliesbehang kan je extra lang genieten van jouw fotobehang met fitnessapparaten.

Fitness behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor mooi fitness behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het fotobehang met fitnessapparaten exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je fitness fotobehang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.