• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Van Gogh behang

Altijd al een schilderij van Vincent van Gogh gewild? Dat kan nu heel voordelig met ons Van Gogh behang. De schilder die bekend stond om zijn oor. Maar gelukkig nog meer om zijn schilderijen, zoals de Aardappeleters, de Sterrennacht en het Korenveld met kraaien. Je vindt zijn schilderijen in diverse musea, maar straks misschien ook wel bij jou aan de muur. Want Fotobehang.com heeft nu ook Vincent van Gogh behang toegevoegd aan de collectie. 

Filteren

5 producten

per pagina
Geschilderde Amandelbloesem (Van Gogh)
Zelfportret Van Gogh
Illustratie 'De Sterrennacht'
Zonnebloemen Van Gogh
Abstract Van Gogh

5 producten

per pagina

Een stukje kunstgeschiedenis aan de muur met Van Gogh behang

Vincent Willem van Gogh was een Nederlandse kunstschilder. En zijn werk valt onder het postimpressionisme, een kunststroming in de negentiende eeuw. Van Gogh wordt gezien als een van de grootste schilders van de 19e eeuw. Maar deze erkenning kwam pas later. Nu heeft hij zelfs zijn eigen museum in Amsterdam. Schilderijen van Van Gogh, zoals het zelfportret en de Amandelbloesem, kan je nu ook op fotobehang laten printen. Kies een Van Gogh behang uit onze collectie of vraag aan ons ontwerpteam of ze je kunnen helpen met het vinden van het juiste Van Gogh behang voor bij jou in huis. 

Van Gogh behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Van Gogh behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met een schilderij van Vincent van Gogh op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je Van Gogh behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.