Harry Potter Wallpaper

Heb jij alle Harry Potter-boeken verslonden, ken je iedere film uit je hoofd en kun je jezelf met recht een groot fan noemen? Dan mag Harry Potter vliesbehang in jouw huis niet ontbreken. Bij Fotobehang.com hebben we een aantal geweldige exemplaren Harry Potter behang of fotobehang. Daarmee breng je jouw kamer in magische sferen. Bekijk de verschillende opties en bestel je favoriet direct online. Zo kun jij snel aan de Harry Potter makeover beginnen.

 
Van laag naar hoog sorteren

16 producten

Onweer bij Kasteel
Glenfinnan viaduct
Magische toverdrank flessen
Van laag naar hoog sorteren

16 producten

Harry Potter Wallpaper
 

Harry Potter fotobehang in alle soorten en maten

Van de Zweinstein Express in de sneeuw, waarmee Harry Potter, Ron Wemel en Hermelien Griffel ieder schooljaar weer van de gewone wereld vol dreuzels naar de Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus reisden. Tot de oude bibliotheek, waarin de hoofdpersonages eindeloos zochten naar spreuken om hun vrienden te beschermen en vijanden te bestrijden. Harry Potter fotobehang is er in alle soorten en maten.

Zelf Harry Potter behang maken

Daarnaast kun je ook zelf nog Harry Potter behang maken. Sta jij bijvoorbeeld op de foto bij het beroemde platform 9¾? Heb jij een prachtige plaat geschoten van het Alnwick Castle - zoals het Harry Potter kasteel Hogwarts eigenlijk heet? Of heb je in de Bodleian Library van de Oxfort University dat als decor voor de films diende op de gevoelige plaat vastgelegd? Dan kun je de foto’s levensgroot én op maat laten afdrukken bij Fotobehang.com. Upload je foto, kies het juiste formaat en binnen enkele dagen ontvang jij je zelfgemaakte Harry Potter fotobehang thuis. Bij Fotobehang.com upload jij gemakkelijk je eigen foto op behang.

Harry Potter behang stylen

Een beetje fan wil natuurlijk niet zomaar een Harry Potter behang op de muur aanbrengen. Die doet er graag nog een schepje bovenop in de styling. Het internet barst van de accessoires die een mooie aanvulling zijn op Harry Potter fotobehang. Van Harry Potter dekbedovertrekken tot Harry Potter lampen. Maar ook klassieke lijsten met statige foto’s en Engelse boekenkasten met bruine boeken doen het goed bij Harry Potter behang.

Altijd een goede tip: kies een kleur of element uit het Harry Potter behang dat je hebt gekozen en laat dat in het interieur terugkomen. Bijvoorbeeld in de kussentjes op de bank, een vloerkleed op de grond of de gordijnen voor het raam. Zo creëer je rust en eenheid en komt alles weer mooi samen.