• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fantasie behang voor kinderen

Verslind jij ieder fantasy boek dat wordt uitgegeven? Bingewatch jij elke serie die is gebaseerd op pure fantasie? Oftewel: ben jij een echte fantasy liefhebber? Dan is fantasie behang iets voor jou. Hiermee tover jij je kamer in een keer om tot een heerlijke plek om je favoriete hobby’s uit te oefenen. Een plek waar jij je helemaal thuis voelt. Ontdek ons aanbod fantasy fotobehang en leef je helemaal uit. Zo breng jij je fantasieën echt tot leven.

Sorteer op

57 producten

per pagina
Fairy Garden
Designer Collection
Kikki Belle
Sorteer op

57 producten

per pagina

Verschillende soorten fantasy fotobehang

Fantasy fotobehang hebben we in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de afbeelding van een leeuw bestaande uit verschillende kleuren vlammen op een zwarte achtergrond? Van vliegende draken in een magisch fantasielandschap? Of van een donker bos waarin vele fantasiefilms zich afspelen? De keuze is reuze en daardoor is er altijd wel een fantasie behang dat past bij jouw smaak en wensen. 

Fantasie behang in lichtere kleuren

Fantasie behang hoeft niet perse mysterieus en donker te zijn. In ons assortiment vind je ook fantasy fotobehang in lichtere kleuren. Zoals die van de unicorn op rotsen. Of - in dezelfde stijl - het hert met bloemen voor een dromerig decor. Ook gaaf is het behang van een fantasie landschap met dieren. En het jungle fantasie fotobehang met zeppelins en sprookjesachtige kleuren. Weer iets subtieler is bijvoorbeeld het behang van een gouden fantasieboom met groene bloemen, of de Meadow fantasie uit onze Designers Collection. 

Tips voor de styling van fotobehang fantasy

Met fantasie behang kun je alle kanten op. Niet alleen door het grote aanbod en de uiteenlopende afbeeldingen. Maar ook door de mogelijkheden in de styling. Zo zal eenzelfde fantasy fotobehang er in ieder huis toch weer anders uit zien. Met fantasie behang kies je al een duidelijk thema en dat maakt het leuk om dit verder door te trekken in je gehele inrichting. Vul bijvoorbeeld een boekenkast met je favoriete fantasy boeken. Hang een schilderij op van een fantasyfiguur waar je dol op bent. En zet beeldjes neer in hetzelfde thema. Extra tip: creëer eenheid door een kleur uit het fantasy fotobehang ook elders in je interieur terug te komen. Op die manier breng je alles weer mooi samen.

Fantasie behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi fantasie behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fantasie behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je fantasie behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.