Fotobehang met wolken

Je zou het misschien niet denken, maar zelfs wolken behang heb je in alle soorten en maten. Zo hebben wij naast het geijkte fotobehang van witte wolken voor een blauwe lucht ook behang van wolken tijdens de zonsondergang, wolken behang met een vliegtuig en fotobehang van wolken in grijstinten met vliegende zwanen. Verder hebben we behang van wolken boven het strand, een prachtig fotobehang van een sterrenhemel en een geweldige plaat van een zonnebloem met blauwe lucht en wolken. Dankzij de grote collectie wolkenbehang op Fotobehang.com vind je altijd wel iets dat je mooi vindt. 

Strand en wolken
Vliegende zwanen
Wolken
Van laag naar hoog sorteren

42 producten

Fotobehang met wolken

Fotobehang wolken in elke kamer

Fotobehang van wolken past in verschillende ruimten en bij uiteenlopende interieurstijlen. Een dromerige zonsondergang staat bijvoorbeeld geweldig in de slaapkamer. Datzelfde geldt voor de sterrenhemels en het fotobehang van een gekleurde lucht met wolken; je wordt spontaan rustig als je hiernaar kijkt. Een wolken behang met blauwe lucht is haast gemaakt voor een babykamer. Het ziet er zoet en zelfs een tikkeltje sprookjesachtig uit. En tegelijkertijd is behang met wolken door het Hollandse aanzicht ook erg geschikt voor landelijke woonstijlen.

Wolken behang stylen

Met wolken behang fleur je een ruimte helemaal op. Je kunt een hele wand behangen, of een deel ervan. Zo breek je een lange muur of ruimte op en zorg je voor een creëer je direct meer sfeer. Met het behang van een geschilderde hemel, roze lucht of de zonnebloem voor een blauwe lucht heb je zelfs geen schilderij meer nodig. Deze types wolken behang zijn van zichzelf al schilderachtig mooi. Onze tips om behang met wolken te stylen? Neem een kleur uit het behang en laat dit terugkomen in je interieur. Verf een naastgelegen muur in de kleur, koop accessoires in de kleur of bijvoorbeeld een vloerkleed. Op die manier maak je van alles weer één geheel.

Wolken behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi wolken behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je wolken behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

Behangservice

Wil je dat wij je wolken behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.