Transport behang

Size does matter. En met fotobehang waar een supercar, motor, vrachtwagen, trekker of vliegtuig op staat maak jij echt indruk. Vrienden en familie zullen jaloers zijn als jij een echte Lamborghini of Amerikaanse schoolbus op je muur hebt. Of ga je liever voor een vissersbootje uit Thailand? Bekijk onze ruime collectie fotobehang met vervoersmiddelen en bestel jouw favoriete print eenvoudig online.

Transport fotobehangTransport fotobehang
Oude raceauto
Volkswagen surf bus
Grijze Lamborghini
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-100 van 268

Pagina
Transport behang

Fotobehang met transportmiddelen voor op kantoor

Transport behang staat natuurlijk geweldig in een stoere jongenskamer. Maar wist je dat behang met vervoersmiddelen ook heel goed tot zijn recht komt in een zakelijke omgeving? Autodealers hangen auto behang in hun showroom en truckerscafés pronken met een Amerikaanse trucker op de muur. Daarnaast zou je het transport behang ook in vergaderruimtes kunnen hangen. Elke ruimte krijgt haar eigen thema en dus ook een eigen behang met transportmiddel. Voer het thema van het fotobehang door in de rest van de ruimte voor het mooiste resultaat. Dit kan in de kleuren van het interieur, maar ook door het plaatsen van modelauto’s in een vitrinekast of de naam van de ruimte. 

Transport behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi transport behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met transportmiddel op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je transport fotobehang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.