• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang voor de woonkamer

Behang voor de woonkamer bestellen? Maak het bijzonder met ons fotobehang in de hoogste kwaliteit. Durf jij verder te kijken dan de typische patronen en de kenmerkende kleuren? Wij helpen je online inspiratie op te doen met wat er nog meer beschikbaar is.

Sorteer op

Producten 1-100 van 2017

per pagina
De Nachtwacht
Rijksmuseum
Kinderen der zee
Rijksmuseum
Oldschool
Designer Collection
Morgenrit langs het strand
Rijksmuseum
Blue Wild Meadow
Designer Collection
Sir Edward
Gerestaureerde muur
Premium
Muren tot 12 meter!
Bloemen
Rijksmuseum
In de maand juli
Rijksmuseum
Duin doorgang naar het strand
Premium
Portret van een meisje in het blauw
Rijksmuseum
Vaas met bloemen, Jan Davidsz
Rijksmuseum
Schotse hooglander
Premium
Het vrolijke huisgezin
Rijksmuseum
Dichte mist in het bos
Premium
Kalme zee
Rijksmuseum
Woelige zee met schepen
Rijksmuseum
Stenen met cement
Premium
Gezicht op Den Haag vanaf de Delftse vaart in de zeventiende eeuw
Rijksmuseum
Lake view
Designer Collection
Scheveningse bommen voor anker
Rijksmuseum
Taupe beton
Premium
Muren tot 12 meter!
Hollandse schepen op een kalme zee.
Rijksmuseum
Zelfportret Van Gogh
Rijksmuseum
Schotse hooglander op donkere achtergrond
Premium
Brooklyn Bridge, New York
Designer Collection
Oxidatie structuur
Premium
Sorteer op

Producten 1-100 van 2017

per pagina

Mooi, luxe en design: jij bepaalt

Ga je voor luxe of design-behang? Wij laten je zien welke kleur behang in de woonkamer je mooi combineert met de bijzondere foto’s die er beschikbaar zijn. Dus ben je op zoek naar iets aparts, iets unieks of iets anders dat de aandacht trekt bij iedereen die bij je binnenkomt? En heb je zin om daar zelf gewoon iedere dag van te genieten? Ontdek ons uitgebreide assortiment, waarmee je altijd een goede keuze maakt.

Het luxe en mooie behang voor de woonkamer printen we in de hoogste kwaliteit, voor de laagste prijs en natuurlijk alvast in handzame banen. En zie je het toch niet helemaal zitten om daar zelf mee aan de slag te gaan? Met onze behangservice weet je zeker dat het strak en stijlvol op de muur komt te zitten. 

Maak een mooie en luxe keuze, met design-behang dat meteen de aandacht trekt. Reis met ons fotobehang mee naar de andere kant van de wereld, haal buiten op een mooie manier naar binnen of geniet van een heel andere sfeer. Wij helpen je nieuwe woonkamer ideeën op te doen, met het behang dat we in de hoogste kwaliteit voor je zullen printen.

Woonkamer behang bestellen

Je kunt online jouw woonkamer behang bestellen. We gaan er meteen mee aan de slag, om het vaak al dezelfde dag aan je te versturen. Dus bestel je jouw behang voor de woonkamer nu online? Je hebt het binnen 1 tot 3 werkdagen in huis.

Woonkamer behang op maat gemaakt

Als je een mooi woonkamer behang hebt gekozen, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je woonkamer behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je woonkamer behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.