Fotobehang voor de woonkamer

Maak van je woonkamer een plek wat warmte en gezelligheid uitstraalt met mooi fotobehang op de muur. Creëer warmte en gezelligheid in je woonkamer met fotobehang op de muur. De woonkamer heeft een centrale plek in je huis. Een plek om gezelligheid en warmte te ervaren. Kies het juiste behang voor je woonkamer en zorg voor een gezellige sfeer. Een sfeer waarin je graag samen wilt zijn met anderen. Laat het woonkamerbehang aansluiten bij je interieur en zorg voor een samenhangend geheel.

Je interieur bepaalt deels de keuze voor de print op je muur. Je keuze wordt verder bepaald door je smaak en door de vorm van je woonkamer. Met sommige afbeeldingen schep je diepte in je woonkamer en laten je woonkamer optisch groter lijken. Vind je een patroonbehang mooi of wil je juist een cementlook creëren? Retromotieven, Scandinavische designs en de sloophoutlook zijn erg in.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 26
 2. 38
 3. 48
 4. 25
 5. 10
 6. 17
 7. 16
 8. 16
 9. 45
 10. 65
 11. 4
 12. 7
 13. 11
 14. 9
Oriëntatie
 1. 216
 2. 31
 3. 31
Merk
 1. 81
 2. 5
Type
 1. 294
 2. 2
 3. 8
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 305

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 305

Pagina
Fotobehang voor de woonkamer

Woonkamer behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi woonkamer behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.