Fotobehang skyline

Denk je aan een skyline dan is de skyline van New York waarschijnlijk de eerste die bij je naar boven komt. Wolkenkrabbers, lampjes en de Manhattan Bridge: een plaatje die je maar wat graag als fotobehang op de muur wil. Maar ook de skylines van Dubai, Shanghai en Sydney zijn prachtig voor op fotobehang. Kies uit onze ruime collectie van behang met skylines en kijk elke dag uit op jouw favoriete skyline. 

New York Manhattan Skyline
Blauwe skyline
New York City
Van laag naar hoog sorteren

36 producten

Fotobehang skyline

Elke dag uitzicht op een skyline met skyline fotobehang

Fotobehang met een skyline geeft je het gevoel dat je elke dag in een wereldstad bent. Skyline behang geeft een ruimtelijk effect en past daarom perfect in de slaapkamer, een studentenkamer of kantoorruimte. Zorg dat je de andere muren niet te druk maakt, zodat alle aandacht uitgaat naar het behang met de skyline. Voor het beste effect kan je nog een aantal elementen of kleuren van het behang terug laten komen in de rest van je interieur. Zo kan je met een paar kleine aanpassingen je kamer een totale make-over geven.

Kan ik een eigen foto gebruiken voor skyline behang?

Heb je tijdens een citytrip een mooie foto gemaakt van een skyline die je graag op fotobehang wil? Laat de foto voor de zekerheid even checken door ons team van ontwerpers. Zij controleren de foto op een aantal punten om zeker te weten dat je foto ook geschikt is voor fotobehang. Blijkt je foto toch niet de juiste kwaliteit te hebben, dan is de kans groot dat we een foto van de skyline in onze beeldbank kunnen vinden. En je dus alsnog kan genieten van jouw favo skyline op fotobehang.

Skyline behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi skyline behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met skyline op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je skyline behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.