• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang Tijgers

De tijger is de koning van de jungle. Een prachtig dier met een krachtige blik en een machtige uitstraling. Niet voor niets is het vaak de slechterik in films, zoals Shere Khan in The Jungle Book. Maar veel vaker is het een dier dat we bewonderen vanwege zijn mooie kleuren en indrukwekkende voorkomen. Een beest waar we graag naar kijken. Kun jij geen genoeg krijgen van tijgers? Dan heb je geluk. Want met behulp van tijger behang heb je altijd een tijger in de buurt. 

Sorteer op

24 producten

per pagina
Tijger die op een steen staat
Black Friday
- 10%
Tijger in de jungle
Black Friday
- 10%
Tijger panorama
Black Friday
- 10%
Leeuw close-up
Black Friday
- 10%
Witte tijger
Black Friday
- 10%
Tijger
Black Friday
- 10%
Sundown Cheetah
Jungle Tiger
Designer
Black Friday
Tijger met bloemen
Dark Tiger
Designer
Black Friday
Tijgers, bladeren en bloemen
Black Friday
- 10%
Palmen en jungle dieren
Black Friday
- 10%
Leeuwen patroon
Black Friday
- 10%
Tropische tijger
Black Friday
- 10%
Tijger op blauwe achtergrond
Blauwe tijger
Oranje tijger
Tijgers en bloemen
Vechtende tijgers
Looking Up
Jungle Tiger Portret
Designer
Black Friday
Dark Lion
Designer
Black Friday
The Big and Rare White Tiger
Designer
Big Tiger is watching you
Designer
Sorteer op

24 producten

per pagina

Tijger fotobehang of een levensgrote tekening

Bij Fotobehang.com hebben wij een aantal prachtige exemplaren behang van tijgers. Zo hebben we een fotobehang van een tijger op een steen in de jungle, die je recht in de ogen aankijkt. Maar ook een tekening van een rustende tijger, die er wat vriendelijker uitziet. En een getekende print van een tropische tijger in de jungle. Verder hebben we in de categorie behang van tijgers en roofdieren ook nog behang van een luipaard, leeuw, of cheetah.

Behang met tijgers combineren

Wil jij tijger behang bestellen om een kamer in huis op te fleuren? Goed idee! We inspireren je graag om zo’n mooi fotobehang met tijgers te combineren. Stijlexperts raden bijvoorbeeld aan om een kleur uit het behang terug te komen in het interieur. Dat zou bijvoorbeeld het oranje kunnen zijn uit de vacht. Of bijvoorbeeld groen, wanneer je voor een tijger behang gaat met palmbladeren. Ook kun je gaan voor een kleurenfamilie, met kleuren die dicht bij elkaar liggen en goed bij elkaar passen.

Geschikte woonstijlen voor tijger behang

Ben je er nog niet over uit in welke woonstijl je tijger behang kunt plaatsen: geen zorgen. Dankzij het grote assortiment kun je er alle kanten mee op. Van een avontuurlijke kinderkamer in jungle-achtige sferen tot een kleurrijk kantoor met een behang van tijger patronen. Plaats het tijger behang op één wand of een deel daarvan en houd de rest van het meubilair rustig en in eenzelfde stijl. Dan kun je eigenlijk nooit de mist in gaan. Of je nu een moderne inrichting hebt, of juist een botanische.

Tijger behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi tijger behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je tijger behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

Behangservice

Wil je dat wij je tijger behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?. 

Ontdek nog meer dierenbehang

Ben je dol op dierenbehang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook op de rest van onze website nog even rond. We hebben dierenbehang namelijk echt in álle soorten en maten. Waan jezelf in de jungle met jungle behang en beleef in je eigen huis de grootste avonturen. Loop elke dag langs een waterval, bewonder de apen in de bomen en vergaap je aan de mooiste palmbladeren die je ooit hebt gezien. Je kunt ook kiezen voor natuur behang van bijvoorbeeld het bos, de zee, of de bergen. Daarmee kom je heerlijk tot rust. Of creëer juist hele toffe effecten met het 3d behang uit onze collectie. Zo lijkt het net of er een olifant je huiskamer binnenloopt, een fantasieleeuw op de muur verschijnt, of er een giraffe met een kandelaar in je woonkamer staat.