Industrieel behang

Straal een stoere en ruige sfeer uit met industrieel behang. Een industrieel interieur kenmerkt zich door een ruige, sobere en kille uitstraling. Gebruikte materialen zijn onbewerkt of aangetast door de tijd. Je kan hierbij denken aan roest, bakstenen, verweerd hout, metaal en voorwerpen uit de industrie. Een fotobehang met een industriële uitstraling draagt in hoge mate bij aan een strak en stoer interieur. Kies uit de aangeboden foto's of lever je eigen foto aan. Als je wilt dat wij op zoek gaan naar een foto voor jouw specifieke wens, laat het ons dan weten. Industrieel behang bestel je eenvoudig online.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 8
 2. 7
 3. 7
 4. 5
 5. 2
 6. 7
 7. 10
 8. 1
 9. 4
Oriëntatie
 1. 44
 2. 2
 3. 1
Merk
 1. 22
 2. 9
Type
 1. 61
Van laag naar hoog sorteren

61 producten

Van laag naar hoog sorteren

61 producten

Industrieel behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Industrieel behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.