• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Stadiums on Wallpaper

Raak je nooit uitgepraat over voetbal? Zit je iedere wedstrijd voor de buis? En kun je zelf ook een aardig potje ballen? Dan is voetbalstadion behang misschien wel wat voor jou. Door een behang van je grootste passie aan je muur te hangen, maak je jouw woning of kamer in één keer persoonlijk. Je maakt er een statement mee in de ruimte en wordt zo iedere dag geconfronteerd met dat wat je het allerleukste vindt. 

Sorteer op

51 producten

per pagina
Santiago Bernabéu
Designer Collection
Olympiastadion, Berlin
Designer Collection
Sorteer op

51 producten

per pagina

Verschillende soorten behang van voetbalstadion 

Wat dacht je bijvoorbeeld van een voetbalstadion behang in panorama? Een actiefoto van een voet boven de bal? Of een beker in het midden van het veld? Wij hebben verschillende soorten behang van voetbalstadions. Met kunstgras, felle lampen, met en zonder publiek. Vanuit de lucht, van bovenaf en met volle en lege tribunes. De kleuren zijn vrijwel altijd hetzelfde. Met een groen veld en blauwe lucht, maar de accenten in ons voetbalstadion behang zijn steeds weer iets anders. Overigens hebben we ook andere soorten behang van stadions. Van een ijshockeyveld bijvoorbeeld. Van atletiek. En van een honkbalstadion. Bij Fotobehang.com vind je behang van voetbalstadions in alle soorten en maten. Van boven, vanaf het gras en vanaf de tribune. Bekijk de mogelijkheden en kies je favoriet.

Voetbalstadion behang combineren

Een sportliefhebber met smaak, dat is waar je om bekend wilt staan. Gebruik daarom voetbalstadion op de juiste manier. Door het thema op verschillende manieren terug te laten komen bijvoorbeeld. Plaats naast het behang van stadion ook een teamfoto aan de muur. Lijst een tenue van je favoriete team en speler in. En maak een doel tegenover de wand met het voetbalstadion behang. Met de juiste combinatie maak je er een echte mancave van, een sportieve slaapkamer, of een fijne plek om voetbal te kijken. Behang van een voetbalstadion wordt zo echt een eyecatcher in de ruimte. Wedden dat je vrienden jaloers zullen zijn?

Behang met een voetbalstadion op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang van voetbalstadion hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je behang van voetbalstadion op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen. 

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je behang van voetbalstadion komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.