• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behang met Bloemenpatroon

Cactussen zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Waar we deze plant vroeger associeerde met droge en dorre woestijnvlaktes, is het nu een echte must have geworden voor in huis. Een grote cactus als eyecatcher in de woonkamer, schattige kleine cactusjes in de vensterbank, of een hangende cactus over de boekenkast. Je kunt er alle kanten mee op. 

Sorteer op

34 producten

per pagina
Clematis bloemen
Designer Collection
Keeping Summer
Designer Collection
Rode clematis bloemen
Designer Collection
Sorteer op

34 producten

per pagina

Sfeervol behang met bloemen patroon

Behang met bloemen patroon wordt al snel sfeerbepalend voor de hele ruimte. Denk er bij de aankoop daarom goed over na welk effect je wilt bereiken. Zo zorgt een behang met waterverf bloemen voor een romantische look, crëeer je met een tropisch behang met luipaardprint voor een bonte bedoening en houd je het met geschetste blauwe bloemen voor een oudroze achtergrond juist rustig en bescheiden. Ook de kleurkeuze drukt een stempel op je interieur. Ga je voor zwartwit, voor roze, of wil je juist alle kleuren van de regenboog?

Daar voegen wij graag een nieuw pronkstuk aan toe: cactussen aan de muur met een mooi cactus behang. Zo creëer je een speels effect. Je doet niet zomaar mee met de laatste woontrends, maar doet er gewoon nog eens een schepje bovenop.

Bloem patroon behang bevestigen

Als je je keuze hebt gemaakt is het tijd om het bloem patroon behang te bevestigen. Daarbij is natuurlijk wel de bedoeling dat het dessin netjes in elkaar overloopt. Om dit goed te doen, kun je het beste even zoeken naar een opvallend detail aan de zijkant van de baan. Dit detail zie je als het goed is aan de rand van iedere volgende strook weer terugkeren. Houd dit dus als uitgangspunt om ervoor te zorgen dat je de stroken netjes op elkaar aansluit. Is niet elke baan hetzelfde? Dan heb je waarschijnlijk een verspringend patroon. Hierbij zijn alle even en alle oneven stroken gelijk. Zeker weten dat het goedkomt? Schakel dan onze behangservice in!

Patronen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi patronen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je patronen behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je patronen behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.