• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behang met illustraties en tekeningen

De mooiste tekeningen en illustraties voor op kinderbehang vind je bij Fotobehang.com. Voor de babykamer hebben we de schattigste getekende dieren. Die ook perfect op een behangcirkel passen. Wil je een iets stoerder effect in de kinderkamer creëren dan past een illustratie behang met donkere achtergrond er beter bij. Bijvoorbeeld ons dieren in de jungle behang of graffiti behang

Sorteer op

20 producten

per pagina
Sorteer op

20 producten

per pagina

Educatief behang met illustraties en tekeningen

Leer samen met je kinderen spelenderwijs het alfabet met het dierenalfabet behang of ontdek welke dieren in welk werelddeel leven met ons wereldkaarten behang. Door elke dag even samen te oefenen kent je zoon of dochter in een mum van tijd alle dieren, werelddelen en letters van het alfabet uit het hoofd. Wil je een behang uit onze collectie liever in een andere kleur? Geen probleem. Neem contact op met ons ontwerpteam en zij kunnen de kleuren vaak voor je aanpassen. Kijk tussen onze collectie fotobehang met illustraties en tekeningen of upload je eigen tekening. Je bestelt jouw behang met illustraties voor kinderkamers snel en eenvoudig online.

Behang met illustraties op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang met illustraties hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je illustratie behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je tekeningen behang komen ophangen in de kinderkamer? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.