Dieren behang

Levensechte dieren levensgroot op behang. Wij hebben een grote collectie met dieren behang. Prachtige natuurgetrouwe foto's van wilde beesten op fotobehang. Maar ook gestileerde diertjes voor op de kinderkamer. Of wil je kind dinosaurus behang op de muur? Wij hebben wilde dieren behang, bosdieren behang, jungle dieren behang en behang met zwart wit dieren. Naast allerlei beesten hebben we ook dierenhuiden behang zoals zebraprints, panterprints en koeienprints. De lijst van dieren is enorm groot. Mocht je favoriete dier er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op. Wij helpen je dan om je dierenbehang op te zoeken. Als je eigen foto's hebt dan kunnen we deze ook printen, mits de foto van hoge kwaliteit is. Het mooiste dieren behang bestel je eenvoudig online.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 1
 2. 6
 3. 12
 4. 7
Kleur
 1. 42
 2. 37
 3. 48
 4. 73
 5. 17
 6. 13
 7. 23
 8. 23
 9. 41
 10. 38
 11. 1
 12. 1
 13. 11
Oriëntatie
 1. 136
 2. 10
 3. 5
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 198

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 198

Pagina

Dieren behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Dieren behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.