Behang Rijksmuseum

Misschien wel het bekendste museum van Nederland: het Rijksmuseum. Met schilderijen als de Nachtwacht, Het Melkmeisje en het zelfportret van Van Gogh trekt het Rijksmuseum elk jaar miljoenen bezoekers van over de hele wereld. Fotobehang.com werkt samen met het Rijksmuseum en heeft daardoor tientallen schilderijen aan haar behangcollectie kunnen toevoegen. Dus heb jij altijd al gedroomd van een Johannes Vermeer, Rembrandt of Jan Steen aan je muur? Kies dan een van de schilderijen uit onze collectie en laat deze haarscherp printen op Rijksmuseum behang. Binnen 1-3 werkdagen heb jij jouw meesterwerk in huis.

 
Het melkmeisje
De Nachtwacht
Italiaans landschap met parasoldennen
Van laag naar hoog sorteren

92 producten

Behang Rijksmuseum

Geniet het hele jaar van Rijksmuseum behang

Met het Rijksmuseum behang kan je elke dag genieten van schilderwerken van oude meesters. Kies een schilderij uit onze ruime collectie van Rijksmuseum behang. Zonder dat je er eerst miljoenen voor hoeft te betalen kan jij één van de bekendste schilderijen ter wereld in jouw huis hebben hangen. In de vorm van behang. Aan de muur, op de deur of een kast.

Behang Rijksmuseum op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Rijksmuseum behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met schilderij uit het Rijksmuseum op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je Rijksmuseum behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.