Fotobehang Koeien

Van fotobehang van koeien in de wei tot een uitvergroting van ‘De Stier’ van kunstschilder Paulus Potter. Koeien behang heb je in alle soorten en maten. Bij Fotobehang.com hebben wij een groot assortiment behang met koeien. Met naast de eerder genoemde voorbeelden ook een close-up van de huid van een roodbonte koe, grazende koeien bij zonsopgang in een decor van mist en een fotobehang van ‘Het Landschap’ - een prachtig schilderij van Jean François Valois.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 1
 2. 1
 3. 1
 4. 1
 5. 6
 6. 10
 7. 1
Oriëntatie
 1. 16
 2. 4
 3. 1
Type
 1. 22
Van laag naar hoog sorteren

22 producten

Koeien in het weiland
Landschap
Kudde met koeien
Van laag naar hoog sorteren

22 producten

Fotobehang Koeien

Koeien behang voor elk interieur

Dankzij het uitgebreide aanbod vind je altijd wel een passend koeien behang voor jouw interieur. Want hoewel koeien in de wei een oer-Hollands plaatje zijn, beperkt dit behang zich absoluut niet tot landelijke woningen. Fotobehang van koeien staat minstens zo mooi bij een industriële, moderne of Scandinavische stijl. Met name de dromerige foto’s in neutrale, sepia-achtige tinten zijn goed te combineren in huis. Maar ook de kleurrijke foto’s met blauwe luchten en felgroen gras zijn prachtig.

Fotobehang met koeien combineren

Fotobehang met koeien vormt een eyecatcher in iedere woning. Het is dé oplossing om een lange muur te doorbreken. En het brengt direct kleur in huis. Koeien behang combineer je het beste met stoere materialen, zoals een vloer van beton en kozijnen van staal. Maar ook natuurlijke producten staan prachtig bij het vliesbehang. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan houten tafels, rieten accessoires en rotan vloerkleden.

Zakelijk gebruik van fotobehang koeien 

Denk je eraan om behang met koeien te plaatsen in een zakelijke ruimte? Ook daar is dit thema uitermate geschikt voor. Wat dacht je bijvoorbeeld van een supermarkt met biologische producten, een boerderijwinkel met natuurvlees en verse koeienmelk, of een kantoorpand in een polderachtige omgeving? Wij zien het helemaal voor ons. Met behang van koeien maak je een steriele ruimte in een paar simpele stappen hartstikke sfeervol. Dat wordt nog eens fijn werken!

KOEIEN BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi koeien behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je koeien behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je koeien behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.