• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Regenboog behang

Op zoek naar een mooi regenboog behang? Dan ben je bij Fotobehang.com aan het juiste adres. In ons assortiment vind je verschillende soorten regenboog behang. Van fotobehang van een regenboog op de mooiste plekken in de natuur. Tot eenhoorn behang met een regenboog op de achtergrond. Daar vrolijk je iedere ruimte mee op. Laat je verrassen door de mogelijkheden met regenboog behang. 

Sorteer op

17 producten

per pagina
Sorteer op

17 producten

per pagina

Behang regenboog in alle soorten en maten

Regenboog behang bestaat er in alle soorten en maten. Wat dacht je bijvoorbeeld van fotobehang met een regenboog? Zo hebben wij een kleurrijk exemplaar van een regenboog over het water in de jungle. Maar ook een Hollands fotobehang van een regenboog boven een klaprozenveld. En bijvoorbeeld een fotobehang van een regenbooglori, die snoept van rode besjes. Stuk voor stuk prachtige soorten behang in alle kleuren van de regenboog voor echte natuurliefhebbers. Neem een kijkje in onze collectie en bestel direct het behang van regenboog dat bij jouw smaak én de ruimte past.

Ook mooi zijn bijvoorbeeld onze afbeeldingen van een regenboog knipsel, hip behang van een regenboog in pastelkleuren met de zon en palmbladeren in alle kleuren van de regenboog. Tot slot vind je in ons assortiment ook nog regenboog behang met eenhoorns. Zoals een eenhoorn bij een kasteel met een prachtige tuin en een regenboog. Maar ook diverse soorten patronen behang van eenhoorns met manen in alle kleuren van de regenboog. Prachtig in de kinderkamer, een vrolijke slaapkamer, of een inspirerende werk- en studeerkamer. 

Fotobehang regenboog aanbrengen

Regenboog behang aanbrengen is een makkie wanneer je kiest voor het vliesbehang van Fotobehang.com. Het fotobehang wordt genummerd geleverd, zodat je precies weet in welke volgorde je de banen regenboog behang aan de muur moet bevestigen. Egaliseer de muur door oud behang te verwijderen, eventuele gaten en oneffenheden op te vullen en goed glad te schuren. Strijk eventueel voor met een voorstrijkmiddel. En je kunt beginnen met het aanbrengen van de regenboogbehang.

Regenboog behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi regenboog behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je regenboog behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je regenboog behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.