Wereldkaart behang

 

Wereldkaart behang is de perfecte keuze voor alle reizigers en globetrotters in spé. Bij Fotobehang.com vind je wereldkaart behang in alle soorten en maten. Van fotobehang van een vintage wereldkaart met een ouderwets kompas. Tot wereldkaart behang voor in de kinderkamer met vrolijke kleuren. En alles wat daar tussenin zit. Zo is er voor ieder wel wat wils. Ontdek de mogelijkheden met ons assortiment wereldkaart behang en bestel je favoriete exemplaar direct online.

 

 
Gouden wereldkaart
Wereldkaart goud
Vintage wereldkaart met kompas
Van hoog naar laag sorteren

68 producten

Wereldkaart behang
 

Behang van een wereldkaart in vele vormen

Wereldkaart behang is er in vele variaties. In onze collectie vind je bijvoorbeeld een prachtige wereldkaart uit de 17e eeuw. Met tekeningen van hoe ze toen dachten dat de wereld eruit zag en een aantal prachtige schilderingen rondom de uitgetekende kaarten. Maar we hebben ook fotobehang met satellietbeelden van de wereld in de nacht. En prints van een moderne 3D-wereldkaart in het wit voor een blauwe achtergrond. Verder vind je wereldkaarten op behang met verschillende kleuren, structuren en illustraties.

Wereldkaart behang voor de kinderkamer

Ook leuk is een speciaal behang van een wereldkaart voor op de kinderkamer. Hierbij heb je de keuze uit een neutrale witte achtergrond, of vrolijke kleuren als geel, lila en blauw. Op het wereldkaart behang voor in de kinderkamer staat niet alleen welk continent het is. Maar worden ook de dieren afgebeeld die hier leven. Zo zie je kangoeroes in Australië, giraffen in Afrika en ijsberen op de Noordpool. Met dit wereldkaart behang kleed je de kinderkamer dus niet alleen leuk aan, maar zorg je ook nog eens voor een educatief item.

Fotobehang van wereldkaart combineren

Heb je een mooi wereldkaart behang gekozen? Dan is het tijd om de kamer verder te stylen. Houd het in één thema en richt bijvoorbeeld een kast in met souvenirs. Gebruik wereldse accessoires zoals een rotan stoel uit Bali, lampen uit Marokko en alpaca wollen kleden uit Peru. En maak er weer één mooi geheel van door een kleur uit het wereldkaart behang te kiezen en dit op verschillende plekken terug te laten komen. Op die manier creëer je eenheid en zorg je ervoor dat jouw wereldkaart behang nóg beter tot zijn recht komt.

 

Wereldkaart behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi wereldkaart behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je wereldkaart behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je wereldkaart behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.