Fotobehang Poezen en Katten

Poezen zijn bij veel Nederlandse huishoudens een vast onderdeel van het gezin. De huisdieren halen de gekste streken uit en zijn - eenmaal tam - vaak je grootste vriend. Maar katten zijn niet alleen leuk om mee te kroelen, of om de show mee te stelen op TikTok. Ze zijn ook hartstikke leuk om naar te kijken en doen het daardoor heel erg goed op behang. Wat dacht je bijvoorbeeld van fotobehang van een kat in een plantenpot, van kittens in donzige dekentjes en poezen behang in leuke patroontjes?

Van laag naar hoog sorteren

13 producten

Schattig poesje
Drie poesjes in een mand
Witte poes op roze achtergrond
Van laag naar hoog sorteren

13 producten

Fotobehang Poezen en Katten

Poezen behang aan de muur

Met het fotobehang van een poes of kat, geef je direct sfeer aan een kamer. En voor ieder kamertype is er wel een bijpassend exemplaar. Zo staat het behang van een slapende poes hartstikke leuk in de slaapkamer. Lijkt het behang met een schattige kitten met dromerige lichtjes op de achtergrond haast gemaakt voor een babykamer. En zijn de verschillende soorten poezen behang met patronen geschikt voor stoere tienerkamers, kantoorruimtes en veel vergeten ruimtes, zoals de bijkeuken.

Katten behang in verschillende kleuren

Behang met katten heb je in alle soorten en maten. Zo hebben wij bij Fotobehang.com bijvoorbeeld fotobehang van een poes en een puppy in neutrale kleuren, een levensgrote poezen tekening in wat hardere kleuren en patronen van het katten behang in zwart en wit. Maar onze absolute favoriet is het fotobehang van een poes voor een roze achtergrond bovenop een lichtroze bol wol. Ben je gek op deze kleur én op katten? Zoek dan niet verder. Dit is het behang van je dromen.  

KATTEN BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi katten behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je katten behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je katten behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.