• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Barcelona Fotobehang

Ben jij dol op Barcelona? En zou jij je het liefst elke dag in de tweede hoofdstad van Spanje begeven? Dan is Barcelona behang dé oplossing. Van de Ramblas tot de Sagrada Familia en van Park Güell tot het Camp Nou Stadion van FC Barcelona. Met behang van Barcelona aan de muur heb je deze prachtige hoogtepunten altijd dichtbij. Zo waan jij je elke dag in het Spaanse zonnetje. 

Filteren
Sorteer op

1 product

per pagina
Plattegrond van Barcelona, wit
Designer Collection
Sorteer op

1 product

per pagina

Behang van Barcelona in alle soorten en maten

In ons assortiment vind je verschillende soorten Barcelona behang. Wat dacht je bijvoorbeeld van een plattegrond van Barcelona als behang? Wij hebben hierin diverse exemplaren met strakke lijnen voor zowel een witte achtergrond, als een zwarte. Perfect voor in een industriële of moderne woonstijl. Maar ook als je jouw interieur graag rustig houdt en slechts een knipoog naar je favoriete stad in Spanje wilt verwerken. Ontdek de mogelijkheden voor Barcelona behang bij Fotobehang.com en bestel direct je favoriete exemplaar. 

Maar wist je dat je ook zelf fotobehang van Barcelona kunt laten maken? Heb jij tijdens je vakantie een prachtige foto gemaakt van de een uitzicht over de stad? Een fenomenale plaat geschoten van het kleurrijke Park Güell. Of een ander geweldig detail of hoogtepunt vastgelegd met je camera? Dan kun je deze levensgroot laten afdrukken om op te hangen in je eigen huis. Bestel je zelf gefotografeerde Barcelona fotobehang eenvoudig door een foto te uploaden, de juiste maten aan te geven en op bestellen te klikken. Dan leveren wij het op maat gemaakte behang van Barcelona aan huis. 

Barcelona behang stylen 

Laat je Barcelona behang extra goed tot zijn recht komen, door het op de juiste manier te stylen. Hang je een fotobehang op in de woonkeuken? Dan kan het bijvoorbeeld ontzettend leuk zijn om elementen uit het behang terug te laten komen. Denk aan kleuren of details, zoals de mozaïeksteentjes in Park Guëll. Maak hiervan een hele strip boven het aanrecht. Of beplak er een tafeltje mee, dat je ergens anders in de ruimte kunt neerzetten. Door te zorgen voor herhaling, creëer je eenheid. En zo maak je van jouw Barcelona behang een mooi en stijlvol statement. 

Barcelona behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang van Barcelona hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je Barcelona behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je Barceolna behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.