Fotobehang met wegen en straten

Route 66: misschien wel de bekendste weg van de wereld. Een weg waar geen einde aan lijkt te komen, geeft je het gevoel van dat je vrij bent. On top of the world. En dat gevoel wil je dan toch het liefst elke dag weer beleven? Ga voor fotobehang met wegen en steden. En creëer dat gevoel van vrijheid en een oneindige ruimte in je slaapkamer, kantoor, hal of keuken.

Van laag naar hoog sorteren

27 producten

Eindeloze weg
Route 66
Weg met bergen
Van laag naar hoog sorteren

27 producten

Fotobehang met wegen en straten

Alle wegen leiden naar Rome... Het spreekwoord verwijst naar het enorme wegennetwerk van de oude Romeinen. Maar het verwijst ook naar de vele manieren waarop jij je doel kunt bereiken. Want elke straat is uniek: welke straat je ook inrijdt je ontdekt altijd weer iets nieuws. Neem die ontdekkingen mee naar huis door te kiezen voor wegen & straten fotobehang.

Extra ruimte in huis met fotobehang wegen & straten

Breng de kracht van de open weg naar elke ruimte in je huis. Een foto van de weg geeft direct extra ruimte aan elke kamer. Terwijl een weg richting zonsondergang juist extra kleur geeft.  Breng wat van de buitenwereld naar je huis met fotobehang met wegen en straten.

Wegen & Straten behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi wegen & straten behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met straten en wegen op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je straten en wegen fotobehang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.