• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Jungle Fotobehang

Waan jezelf in de jungle! De uitgebreide collectie jungle behang bevat dieren, bomen en planten. Met jungle behang lijkt het of je leeft in een boomhut in het oerwoud. Prachtige groene kleuren toveren iedere kamer om tot een fantastische jungle. Bestel eenvoudig jouw jungle behang online en creëer je eigen oerwoud!

Sorteer op

Producten 1-100 van 292

per pagina
Kleurrijke jungle dieren
Designer Collection
Lemonwalls
Animal Kingdom
Designer Collection
Kikki Belle
Monkey Sanctuary
Designer Collection
Sir Edward
Botanical Beauty - Panorama
Designer Collection
Sir Edward
Botanical Beauty - Black and White
Designer Collection
Sir Edward
Vrolijke jungle dieren
Designer Collection
Lemonwalls
Dieren in een jungle
Designer Collection
Lemonwalls
Jungle dieren in zwart-wit
Designer Collection
Lemonwalls
Plant met groene bladeren
Premium
Jungle met kleurrijke dieren
Designer Collection
Lemonwalls
Jungle in grijstinten
Designer Collection
Lemonwalls
Omgevallen boom
Premium
Flamingo's en apen
Designer Collection
Lemonwalls
Sorteer op

Producten 1-100 van 292

per pagina

Jungle behang voor jouw woning

Het groene jungle behang geeft een frisse kleur in je woonkamer of slaapkamer. De bladeren van de planten in de jungle geven een natuurlijk effect aan je muur. Binnen het assortiment jungle behang vind je prachtige foto's van dieren uit de jungle en foto's van de wildernis van de jungle.

Je jungle behang kun je ook eenvoudig omzetten in zwart wit behang met onze ontwerpmogelijkheden. Zo creëer je een uniek behang voor jouw huis.

Heb je elders een mooi fotobehang gevonden van de jungle en hebben wij deze nog niet in de collectie? Laat het ons weten en ons team gaat voor jou op zoek naar een passende foto op jouw behang. Deze service is geheel vrijblijvend!

Jungle behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi jungle behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je jungle behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je jungle behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Ontdek nog meer jungle behang

Ben jij op op zoek naar jungle behang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan zeker nog even rond in de andere categorieën op Fotobehang.com. Op onze website vind je namelijk jungle behang in vele vormen. Zo zit dieren behang daar bijvoorbeeld erg dicht bij. In deze categorie vind je behang van leeuwen, luipaarden en tijgers. Maar ook van Schotse hooglanders, paarden en tropische vissen in de zee. Verder komt ook natuur behang bij jungle behang in de buurt. Met prachtige afbeeldingen van het bos, de bergen en de zee. Was je van plan om een jungle kamer te maken voor je zoon of dochter? Laat je dan zeker ook even inspireren door ons kinderbehang en creer de perfecte kinderkamer met behang. Naast jungle behang vind je daar bijvoorbeeld ook behang met wereldkaarten, vrolijke wilde dieren en een prachtige sprookjeswereld.