Jungle Fotobehang

Waan jezelf in de jungle! De uitgebreide collectie jungle behang bevat dieren, bomen en planten. Met jungle behang lijkt het of je leeft in een boomhut in het oerwoud. Prachtige groene kleuren toveren iedere kamer om tot een fantastische jungle. Bestel eenvoudig jouw jungle behang online en creëer je eigen oerwoud!

Jungle behangJungle behang
Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 34
 2. 19
 3. 35
 4. 59
 5. 22
 6. 7
 7. 13
 8. 9
 9. 162
 10. 58
 11. 1
 12. 4
Oriëntatie
 1. 187
 2. 29
 3. 20
Merk
 1. 14
 2. 4
Type
 1. 160
 2. 61
 3. 17
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 239

Pagina
Kleurrijke jungle dieren
Getekende dieren in de jungle
Grote palmbladeren
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 239

Pagina
Jungle Fotobehang

Jungle behang voor jouw woning

Het groene jungle behang geeft een frisse kleur in je woonkamer of slaapkamer. De bladeren van de planten in de jungle geven een natuurlijk effect aan je muur. Binnen het assortiment jungle behang vind je prachtige foto's van dieren uit de jungle en foto's van de wildernis van de jungle.

Je jungle behang kun je ook eenvoudig omzetten in zwart wit behang met onze ontwerpmogelijkheden. Zo creëer je een uniek behang voor jouw huis.

Heb je elders een mooi fotobehang gevonden van de jungle en hebben wij deze nog niet in de collectie? Laat het ons weten en ons team gaat voor jou op zoek naar een passende foto op jouw behang. Deze service is geheel vrijblijvend!

 Jungle behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi 3D behang met een dier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je jungle op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je 3D dierenbehang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.