• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met klaprozen

Behang van een dromerig veld vol klaprozen, behang met klaprozen in grafische vormen en klaprozen behang in het zwartwit met rode accenten. Wij hebben een aantal prachtige prints voor klaprozen behang in onze collectie. Elke variant heeft weer een andere uitstraling en unieke waaier aan kleuren. Zo is er altijd wel iets dat past bij de ruimte waar jij een mooi behang voor zoekt. 

Sorteer op

60 producten

per pagina
Klaprozen en knoppen
Designer Collection
Klaprozen op witte achtergrond
Designer Collection
Veld met klaprozen
Designer Collection
Ontluikende klaprozen
Premium
Donkere klaprozen
Designer Collection
Klaprozen in vintage kleuren
Premium
Anemone Beauty
Designer Collection
Poppy field in Sweden
Designer Collection
Close-up klaprozen
Premium
Klaprozen vintage
Designer Collection
Blue tone klaprozen
Designer Collection
Close-up rode klaprozen
Designer Collection
Morning Poppies
Designer Collection
Klaproos met een Spat van Paars
Designer Collection
Klaprozen bij zonsopkomst
Premium
Red poppy with a hover fly
Designer Collection
Klaproos bloemen veld oud roze
Designer Collection
Klaproos bloemen veld vintage
Designer Collection
Klaproos bloemen veld kleurrijk
Designer Collection
Sorteer op

60 producten

per pagina

Op behang staan klaprozen altijd in de bloei

Met behulp van fotobehang van klaprozen, maak je echt een statement in je interieur. Dat komt niet in de laatste plaats doordat deze bloemen symbool staan voor kracht. Tegelijkertijd hebben ze iets dromerigs en – zoals geldt voor elke roos – romantisch. Een klaproos is over het algemeen rood met grote bladeren die elkaar overlappen. En aan de voet zijn de kroonbladeren zwart. De Papaver Rhoas, die wij meestal zien in de weilanden of in de berm, staat van mei tot en met juli in bloei. Maar op behang van klaprozen bloeien de bloemen het hele jaar door. Ideaal, toch?

Interieurtips voor fotobehang met klaprozen

Kies je voor klaprozen behang? Dan kies je voor een pronkstuk in de ruimte. Of je het nu plaatst in een bohémian, klassiek, of juist in een modern interieur. Voor fotobehang met klaprozen is altijd een goede combinatie te bedenken. Dat doe je bijvoorbeeld door de hele omgeving rustig te houden en het fotobehang of de grafische print er echt uit te laten knallen. Een andere mogelijkheid is om juist eenheid te creëren. Door de elementen uit het behang terug te laten komen in de rest van de inrichting. Bijvoorbeeld in de decoratie, of in een effen gekleurde muur.

Van fotobehang met voornamelijk roze en rood, tot dessins met uitsluitend zwart en wit. Kies een ontwerp uit naar je smaak en voorzie je interieur van een flinke oppepper.

Klaprozen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi klaprozen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je klaprozen behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

Behangservice

Wil je dat wij je klaprozen behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.