Sport Fotobehang

Ben jij een sportliefhebber pur sang? Dan is sporters behang echt iets voor jou. Behang met prachtige actiefoto’s van sporters die hun lichaam tot het uiterste drijven. Van gespannen kuiten tijdens het rennen, tot een gespierde buik en gebalde vuisten bij een bokswedstrijd. Sporters behang is perfect voor in de kamer van een fanatiek sporter, in de sportkantine, sportschool, of bijvoorbeeld de sportruimte aan huis. Ook op zoek naar een leuk behang met sporters? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment.

Sport behangSport behang
Voetbalstadion
Voetbalstadion panorama
Stadion van boven
Van hoog naar laag sorteren

99 producten

Alle kanten op met sporters behang

Met sporters behang kun je alle kanten op. Van behang in kleur tot fotobehang in zwart wit. Van close-ups tot een medium shot. En van actie tot stilleven. De mogelijkheden met sporters behang zijn eindeloos. Ga jij bijvoorbeeld voor het sporters behang met een uitrusting voor paarden, een licht mistige weg met een wielrenner in actie, of een ijshockeyveld? Of wat dacht je van bokshandschoenen die elkaar net raken, een jogger in actie, of een sprinter die in de startpositie staat. Dankzij ons ruime aanbod behang met sporters is er voor ieder wel wat wils. 

Behang met sporters combineren

Er zijn een aantal manieren waarop je sporters behang goed kunt integreren in je woning. Zo kun je elementen uit het behang terug laten komen in je interieur. Bij het behang met paardenuitrusting, kun je bijvoorbeeld de houten ondergrond als uitgangspunt nemen en dit terug laten komen in meubilair. Bij het ijshockeyveld kun je bijvoorbeeld de rood-oranje strepen als detail eruit pikken en decoratie in een vergelijkbare kleur toevoegen aan de kamer. Zoals een rood vloerkleed, rode kussentjes en bijvoorbeeld een ijshockeystick aan de muur. Op die manier maak je van het behang met sporters en de rest van de ruimte één geheel. 

 Sporters behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi sporters behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je sporters behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je sporters behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.