• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

3D Fotobehang met dieren

Onze 3D dieren spatten van je muur, zo realistisch! Dit driedimensionale fotobehang is te gek voor de kinderkamer. Met 3D fotobehang van dieren creëer je diepte in de kamer, waardoor een mooi ruimtelijk effect ontstaat. Er is keuze uit diverse dieren, maar staat jouw favoriete dier er nog niet tussen? Laat het ons weten en we gaan samen op zoek naar een passende foto voor op jouw kamer. 

Sorteer op

33 producten

per pagina
Sorteer op

33 producten

per pagina

3D dieren behang

Ze lijken net echt... de dieren op ons 3D behang met dieren. De dieren komen als het ware uit je muur! Zulk realistisch 3D behang voor in jouw kamer maakt van jouw kamer een echte belevenis. Dit driedimensionale fotobehang is fantastisch voor op de kinderkamer of stoere tienerkamer.

Ga jij voor een giraffe of toch die tijger op de muur? Het maakt niet uit, deze superrealistische dieren maken van elke slaapkamer een dierentuin. Kinderkamers worden nog avontuurlijker met 3D behang met dieren. 

Zit jouw favoriete dier nog niet in onze 3D dieren behang collectie? Laat het ons weten en ons team gaat voor jou op zoek naar een passende foto op jouw behang. Deze service is geheel vrijblijvend!

3D dierenbehang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi 3D behang met een dier hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je 3D dierenbehang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je 3D dierenbehang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.