• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

3D Fotobehang met gebouwen

3D behang met een gebouw geeft een ruimtelijk effect. Het lijkt of je in werkelijk in de ruimte staat. Het 3D behang van gebouwen geeft een bijzonder mooi optisch effect. Prachtige architectuur in 3D beelden op behang. Dit behang is ook ideaal voor zakelijke gebruik. Maak indruk met 3D behang van gebouwen. 

Sorteer op

89 producten

per pagina
Oldschool
Designer Collection
Verlaten kasteel
Designer Collection
Raam in nis
Premium
Enter
Designer Collection
Gebogen gang
Premium
Oud gebouw met bogen
Premium
Binnenplaats met bogen
Premium
Pillars
Designer Collection
Staircase
Designer Collection
Eltz...
Designer Collection
Lego House
Designer Collection
Verlaten industrie
Premium
Rails bij oude een fabriek
Premium
Living in Boxes
Designer Collection
spiral staircase
Designer Collection
Sunrise
Designer Collection
Great Wall sunrise
Designer Collection
Sorteer op

89 producten

per pagina

3D Behang van gebouwen

Creëer diepte in je kamer met 3D behang van gebouwen. De imposante gebouwen zijn in 3D uitgevoerd, waardoor het lijkt of je in het gebouw staat. Ideaal om kleine ruimtes groter te laten lijken. Je 3D fotobehang van gebouwen kun je eenvoudig online bestellen in onze webshop voor fotobehang.

De industriele omgeving geven je kamer een rauwe en stoere look. De donkere kleuren geven rust, waardoor het behang perfect is voor bijvoorbeeld een slaapkamer. Natuurlijk kun je dit behang met 3D effect ook prima plaatsen in een werkruimte of kantoor. De sterke uitstraling zal zeker reacties van bezoekers opleveren!

Zoek jij een design dat nog niet in de collectie 3D gebouwen zit? Laat het ons weten en ons team gaat voor jou op zoek naar een passende foto op jouw behang. Deze service is geheel vrijblijvend!

3D Behang met een gebouw op maat gemaakt.

Als je een keuze voor een mooi 3D behang met een gebouw hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je 3D behang met een gebouw op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?