Landschap

Waan je in het bos, bij de zee of op de hei. Kies voor prachtig landschapsbehang aan de muur. Waar voel jij je helemaal op je gemak? In een groen bos? Of droom je liever lekker weg bij een prachtig wit strand? Kies voor behang aan de muur met een prachtig landschap. We hebben diverse prints geselecteerd waaruit je kan kiezen. Mocht er niets voor je bijzitten, laat ons dan weten waarnaar je op zoek bent, wij gaan dan voor je op zoek. We kunnen ook jouw eigen (vakantie)foto's printen op fotobehang. Neem dus lekker je vakantiegevoel mee naar huis. Koop je fotobehang met landschap snel en eenvoudig online.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
 1. 2
 2. 2
 3. 58
 4. 3
 5. 12
 6. 4
 7. 3
 8. 5
 9. 54
 10. 44
 11. 9
 12. 2
Oriëntatie
 1. 130
 2. 16
 3. 23
Merk
 1. 90
Type
 1. 183
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 183

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 183

Pagina

Landschap behang op maat gemaakt

Nadat je een keuze voor een mooi landschap behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.