• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang Parijs

Parijs is niet alleen de stad van de liefde, maar ook van de mode, van de Eiffeltoren en de lekkerste croissantjes. Logisch dat je helemaal weg bent van de Franse hoofdstad. Wij hebben nu dé oplossing: Parijs behang. Breng je deze aan op een muur in huis? Dan waan je je elke dag even in je favoriete stad. Leuk in de hal, keuken, woon- of slaapkamer

Sorteer op

12 producten

per pagina
De beroemde trap in Montmartre
Designer Collection
Rode paraplu's
Designer Collection
Eiffeltoren zwart-wit
Designer Collection
Eiffeltoren vanaf Montmartre
Designer Collection
Rode roos
Designer Collection
Sorteer op

12 producten

per pagina

Behang van Parijs in alle soorten en maten

Behang van Parijs is er in alle soorten en maten. Zo hebben wij een prachtig behang van Parijs bij zonsondergang met de Eiffeltoren in het midden, genomen van bovenaf. Dat geeft een geweldig zicht over de stad. Parijs behang met de Eiffeltoren is er van veraf, dichtbij, in kleur en zwart-wit. Maar je kunt bij behang van Parijs ook denken aan mooie details. Bijvoorbeeld van kunst in Montmartre, een trap in deze artistieke wijk, of de prachtige Medici fontein tijdens de herfst. Of zorg voor romantische sferen met een fotobehang van Parijs in de avond met aan de ene kant de Seine en de andere kant de Notre Dame. Ook een goede optie: marmer behang. Dat past helemaal bij een Parijs’ interieur. Ontdek de mogelijkheden met Parijs behang op Fotobehang.com en bestel direct het allermooiste exemplaar. Voor je het weet leef jij in Parijse sferen.

Tips om Parijs behang te stylen 

Zit je favoriete Parijs behang op de muur? Dan is het tijd voor het leukste onderdeel van je make-over: de rest van de kamer stylen. Door de juiste combinaties te maken, komt het behang van Parijs nóg beter tot zijn recht. Laat je inspireren door de voorbeelden van Parijse stijl interieur op bijvoorbeeld Pinterest en werk met sierlijke lijsten op het plafond, marmer details en prachtige kroonluchters. Ook kun je ervoor kiezen om een kleur of element uit een fotobehang van Parijs te halen en dit op andere plekken terug te laten komen. Denk bijvoorbeeld aan de pastelkleuren uit de zonsondergang. En koop in diezelfde zachte kleur roze kussentjes voor op de bank, kaarsjes voor in je kandelaars en lijstjes voor in een collage. Door te zorgen voor herhaling, creëer je eenheid en rust. Zo maak je van je Parijs behang écht een eyecatcher.

Parijs behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang van Parijs hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je Parijs behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je Parijs behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.