• 9.000+ positieve beoordelingen
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100.000 klanten gingen je voor!

Lemonwalls behang

Deze collectie kinderbehang kenmerkt zich door de trendy designs en zachte kleuren, geweldig voor in de kinderkamer. Voor de kinderkamers is het jungle thema helemaal hip! Giraffes, olifanten, apen; alle dieren zijn aanwezig op het behang. Maar ook voor de stoere kinderkamer zijn er ontwerpen met dinosaurussen, dat maakt de kinderkamer extra spannend!

Bergen
Lemonwalls

Bergen

Til kinderkamerdecor naar nieuwe hoogtes met Lemonwalls Bergen behang. Abstracte, kleurrijke designs die avontuur en verbeelding stimuleren.

Rechthoeken
Lemonwalls

Rechthoeken

Moderniseer de kinderkamer met Lemonwalls Rechthoeken behang. Levendige geometrische patronen stimuleren creativiteit en brengen plezier.

Driehoeken
Lemonwalls

Driehoeken

Voeg een speelse geometrie toe met Lemonwalls Driehoeken behang. Perfect voor een moderne, vrolijke kinderkamer.

Illustraties
Illustraties

Illustraties

Met de Lemonwalls illustraties tover je elke kinderkamer om in een jungletuin of ga je terug naar de prehistorie met dinosaurussen. Deze prints met een aquarel tekeningen in natuurlijke kleuren fleuren iedere kinderkamer op. 

Jungle
Lemonwalls

Jungle

Maak van de kinderkamer een jungle avontuur met Lemonwalls. Ontdek onze waterverf behang met exotische dieren.

Onderwaterwereld
Lemonwalls

Onderwaterwereld

Duik onder de golven met Lemonwalls Onderwaterwereld behang. Levendige waterverf scènes brengen de zee naar de kinderkamer.

Circus
Lemonwalls

Circus

Beleef de magie van het circus met Lemonwalls. Waterverf behang met circusthema's brengt plezier en kleur naar elke kinderkamer. Ontdek nu.

Dino's
Lemonwalls

Dino's

Duik in de prehistorie met Lemonwalls Dino's behang. Levendige waterverftekeningen van dinosaurussen brengen avontuur naar de kinderkamer.

In de lucht
Lemonwalls

In de lucht

Laat de kinderkamer zweven met Lemonwalls Lucht behang. Ontdek waterverf scènes van de hemel, perfect voor jonge avonturiers.

Natuur
Lemonwalls

Natuur

Breng de rust van de natuur naar de kinderkamer met Lemonwalls. Waterverf behang met prachtige landschappen, ideaal voor een vredige sfeer.

Sahara
Lemonwalls

Sahara

Ontdek de schoonheid van de Sahara met Lemonwalls behang. Waterverf tekeningen van woestijnlandschappen inspireren tot avontuur.

Ruimte
Lemonwalls

Ruimte

Breng het heelal dichterbij met Lemonwalls Ruimte behang. Geïllustreerde planeten en sterrenbeelden voor een inspirerende kinderkamer.

Wereldkaarten
Lemonwalls

Wereldkaarten

Verken de wereld met Lemonwalls wereldkaarten behang. Getekende elementen inspireren tot leren en avontuur in elke kinderkamer.

Patronen
Lemonwalls

Patronen

Creëer een prachtige kinder- of babykamer met Lemonwalls patroonbehang. Unieke ontwerpen met trendy kleuren die gemakkelijk online kunnen worden besteld.

Sketch
Lemonwalls

Sketch

Creëer een rustgevende sfeer met Lemonwalls Sketch behang. Fijn getekende designs in neutrale kleuren voor een verfijnde kinderkamer.

Astrologie
Lemonwalls

Astrologie

Verken de ruimte met Lemonwalls Astrologie behang. Perfect voor kinderkamers, met handgeschilderde waterverf scènes van de kosmos. Creëer een sterrenavontuur.