• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Zomers fotobehang

Haal de zomer in huis met het prachtige fotobehang met zomerse afbeeldingen. Kies voor een kleurrijk zomers behang, zoals de wuivende palmbomen aan een wit strand of een prachtig veld vol zonnebloemen. Liever een wat meer romantisch zomer behang? Ga dan voor de zonsondergang boven een rood gekleurde oceaan. Een prachtig behang voor in de slaapkamer. Kijk eens rond in onze collectie zomer behang en kies het behang dat bij jouw woonwensen past.

Sorteer op

99 producten

per pagina
Graanveld
Premium
Weiland
Designer Collection
Lieve vlindertjes
Designer Collection
Lemonwalls
Oude houten palen in zee
Premium
Closer to the sun
Designer Collection
Dandelion Blowing
Designer Collection
De Karersee
Designer Collection
Blauwe scooter
Premium
Verlaten weg
Designer Collection
Tropische palmbomen aan de kust
Designer Collection
Jungle bladeren in groen
Designer Collection
Lemonwalls
Jungle met kraanvogels in groen
Designer Collection
Lemonwalls
Jungle thema in groen
Designer Collection
Lemonwalls
Grazende hooglander in heide gebied
Premium
Conjunction
Designer Collection
Graanveld met sporen
Premium
Heuvellandschap Toscane
Premium
Huisjes aan het strand
Premium
The Japanese Tree
Designer Collection
Sorteer op

99 producten

per pagina

Fleur je huis op met zomers behang

Behang heeft veel invloed op het uiterlijk van je interieur. Wil je wat meer kleur in je woonkamer? Fleur je muur dan op met een zomer fotobehang. Een kleurrijk strand, een graanveld of koeien in de wei, je denkt gelijk aan de zomer. In de zomer zitten we vaak lekkerder in ons vel, doordat we meer vitamine D aanmaken. Dit zorgt ervoor dat we ons gelukkiger voelen, je een betere concentratie hebt en sneller verliefd wordt. Een gevoel dat we graag het hele jaar door vasthouden. Met ons zomer behang in huis geniet jij altijd van het zomerse weer, zelfs in de winter.

Fotobehang van een zomer landschap

Met ons fotobehang van een zomer landschap fleur je een ruimte helemaal op. Behang de hele wand of juist een deel ervan en creëer direct meer sfeer.  In ons assortiment vind je voor elke muur wel een passend behang. Wil je het zomer behang goed combineren met de rest van je interieur? Laat de kleuren uit het behang terugkomen in andere elementen, zoals sierkussens een vaas, een lampenkap of andere decoratie. Ontdek ons grote assortiment zomer fotobehang en geef je kamer een make-over.

Zomer behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi zomer behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je zomer behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je zomer behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!
Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.