• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behang Oude Meesters

Realistisch fotobehang van oude meesters: dat wil elke kunstliefhebber wel aan de muur hebben. Staat jouw favoriete kunstwerk van Van Gogh, Rembrandt, Vermeer, Vroom of Michelangelo al tussen onze behangcollectie? Bestel dan eenvoudig en snel jouw eigen oude meester voor aan de muur bij Fotobehang.com. En geniet binnen 1-3 werkdagen van jouw behang met een kunstwerk van een oude meester. 

Sorteer op

41 producten

per pagina
Het melkmeisje
Rijksmuseum
De Nachtwacht
Rijksmuseum
Het puttertje
Rijksmuseum
Rivierlandschap gezien door bomen
Rijksmuseum
Hollandse schepen op een kalme zee.
Rijksmuseum
Guirlande van vruchten met enkele bloemen
Rijksmuseum
Een wetering bij Abcoude
Rijksmuseum
Stilleven met rozen
Rijksmuseum
Brieflezende vrouw
Rijksmuseum
Kippen en eenden
Rijksmuseum
Het interieur van de Cunerakerk in Rhenen
Rijksmuseum
Bloemstuk
Rijksmuseum
Apollo
Rijksmuseum
Capriccio' met ruïnes
Rijksmuseum
Vaas met bloemen, Pieter van Loo
Rijksmuseum
Stilleven met bosaardbeien
Rijksmuseum
De Nachtwacht, Hendrik Pothoven
Rijksmuseum
Boslandschap met boerenhoeven
Rijksmuseum
Bloeiende boom in een boomgaard
Rijksmuseum
Rivierlandschap
Rijksmuseum
Winterlandschap
Rijksmuseum
Gefantaseerd boslandschap
Rijksmuseum
Het Melkmeisje en Amandelbloesem
Designer Collection
Festoen van vruchten en bloemen
Rijksmuseum
Bloemen in een terracotta vaas
Rijksmuseum
De Staalmeesters
Rijksmuseum
Stilleven met bloemen en vruchten, Jan van Huysum
Rijksmuseum
Sorteer op

41 producten

per pagina

Meesterwerken op behang

Een oude meester aan je muur. Het is niet voor iedereen weggelegd. Of toch wel? Met behang van Fotobehang.com is dat meesterwerk aan je muur zo geregeld. Je krijgt een prachtig schilderij, tekening of prent aan de muur van een Europese schilder die tussen de 14e eeuw en 1800 werkte. Behang een hele muur of kies voor een behangcirkel als je het subtieler aan wilt pakken. Of pimp een deur of kast op met het oude meesters behang. Als echte kunstliefhebber kan jij al binnen 3 werkdagen genieten van een prachtig kunstwerk aan je muur. Ga jij voor Het puttertje, Rivierlandschap of het Meisje met de parel?

Zoek je eigenlijk een schilderij, tekening of prent die niet tussen de collectie staat? Laat het aan ons weten en we gaan samen op zoek naar het meesterwerk van jouw wensen.

Behang Oude Meesters op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Oude Meesters behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met Oude Meesters op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je Van Gogh behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.