Auto behang

Van supercar tot oldtimer. Als jij gek bent van auto’s hebben we het perfecte fotobehang voor jou. Autobehang staat niet alleen stoer op de kinderkamer, maar past ook perfect op de muur van een showroom van autobedrijven, racefanaat of in de hobbykamer. Print je favoriete auto op fotobehang of selecteer een voertuig uit onze uitgebreide collectie met klassiekers, raceauto’s, vintage volkswagen busjes en tal van andere auto’s. Wij printen het haarscherp voor je op fotobehang. Heb je zelf een mooie auto op de foto gezet? Deze kunnen we uiteraard ook voor je printen op auto fotobehang.

Klassiek auto in cuba
Grijze Lamborghini
Vintage Volkswagen busje
Van laag naar hoog sorteren

51 producten

Auto behang

Stoer fotobehang met auto’s

Als je van auto’s houdt, dan vind je ons autobehang al helemaal te gek. Behang een of meerdere muren van je slaapkamer, hobbykamer of de showroom van een autogarage met fotobehang met jouw favoriete auto of -onderdelen erop. Of het nu gaat om een gele eend, een Cubaanse auto of een Porsche Cayenne. Of om een detailshot van de koplampen, het motorblok of het dashboard. In onze ruime collectie fotobehang met auto’s vind je het allemaal. Staat jouw droomauto er toch niet tussen of heb je zelf in Monaco die ene zeldzame supercar gefotografeerd? Upload dan een eigen foto of laat ons ontwerpteam je helpen met zoeken.  

Auto behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi auto behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je fotobehang met auto’s op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je auto fotobehang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.