• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Behang met patronen van sport

Dol op sporten en op zoek naar een stijlvol behang dat daarbij past? Neem eens een kijkje in ons assortiment behang met sportpatronen. Met een sport behang tover je iedere kamer in huis om tot een fijne plek voor sportliefhebbers. Van voetbal behang tot een behang met sportpatronen van fietsen, rugbyballen, of ijshockeyattributen. Je kunt het zo gek niet bedenken, of wij hebben het in huis. 

Sorteer op

15 producten

per pagina
Sorteer op

15 producten

per pagina

Sport behang in alle soorten en maten

Wij hebben bij Fotobehang.com sport behang in alle soorten en maten. Van zwart wit voetbal behang met illustraties van voetbalschoenen, -ballen en doelen. Tot een behang met sportpatronen in allerlei vrolijke kleuren als oranje, groen en blauw. Liever iets anders dan voetbal behang? We hebben ook behang met sportpatronen van bijvoorbeeld dumbells. Super gaaf voor in de fitnessruimte. Of wat dacht je van een behang met afbeeldingen van allerlei soorten ballen? Bowlingballen, volleyballen, tennisballen, noem maar op. Ook tof: een vrolijk behang met sportpatronen met uiteenlopende illustraties van sportdisciplines. Met welk exemplaar geef jij je mancave, slaapkamer of sportruimte aan huis een make-over? Ontdek de mogelijkheden en kies je favoriete sport behang. 

Behang met sportpatronen stylen

Behang met sportpatronen is vrij gemakkelijk te stylen, dankzij de egale achtergrond. Je kunt er nog vrijwel alle kanten mee op. Kies je voor voetbal behang? Laat dan bijpassende elementen terugkomen in de ruimte. Zoals een gewonnen toernooibeker, een vloerkleed in de vorm van een voetbalveld, of een doel tegen de muur. Kies je voor een sport behang met rugbyballen? Dan is het gaaf om iets te doen met het leer van een echte rugbybal. Leg niet alleen een echte rugbybal ter decoratie op een wandplank, maar laat het materiaal ook terugkomen in bijvoorbeeld de bank of stoelen. Ga je voor het behang met sportpatronen van dumbells? Maak het dan extra stoer met stalen meubels en sportattributen in huis.

Sport behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi sport behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je sport behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je sport behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.