Kinderbehang met bergen

Ain’t no mountain high enough! Van dit bergen behang zou je spontaan een liedje gaan zingen. Zo vrolijk ziet het eruit. Het behang van bergen en heuvels in onze collectie is zeer geschikt voor de kinderkamer. Dankzij de vrolijke kleuren en schattige elementen als luchtballonnen en wolkjes. Het is speels en tegelijkertijd subtiel. Zo maak je met ons bergen behang een statement in de slaapkamer, en kun je het nog precies stylen zoals jij het wil. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies een behang van heuvels of bergen dat jij en je kindje mooi vinden.

Van laag naar hoog sorteren

26 producten

Blauwe bergen
Grijze bergen
Roze bergen met dennenbomen
Van laag naar hoog sorteren

26 producten

Kinderbehang met bergen

Bergen behang in alle soorten en maten

Bergen behang vind je op deze pagina in alle soorten en maten. Van puntige bergen met besneeuwde toppen tot ronde bergen met patronen als lijntjes en pijltjes erop. Rustige exemplaren met een of twee kleuren en wat bonter bergen behang met gekleurde bergen in geel, blauw en grijs. Maar ook behang van heuvels waarop een raketlancering te zien is en berglandschappen met dennenbomen. Het behang van bergen is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Zoals blauw, groen, roze, geel en grijs. Er is dus altijd wel een kleur bergen behang dat past bij jullie wensen.

Behang van bergen stylen 

Behang van bergen vormt een echte eyecatcher in de kinderkamer. En dat komt nóg beter naar voren als je de ruimte op de juiste manier inricht. Je kunt het bergen behang bijvoorbeeld combineren met een Scandinavisch interieur. Met lichte kleuren, geometrische patronen en warme materialen. Zoals een nep schapenbont dat doet denken aan de sneeuw en de wolken. Ook leuk is om de kleuren uit het behang terug te laten komen. Kies je bijvoorbeeld voor het behang van heuvels met rode luchtbalonnen? Schilder dan een naastgelegen muur in dezelfde kleur groen als de heuvels en maak accenten in het rood. Bijvoorbeeld in het dekbedovertrek, kussentjes, of speelgoed.

BEHANG VAN BERGEN OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi behang van bergen hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je bergen behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je behang van bergen komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.