Winters landschap op fotobehang

Warme chocomel met slagroom, dikke truien en de kerstverlichting aan. Daarvoor is de winter natuurlijk het uitgelezen seizoen. Om de sfeer helemaal af te maken, vind je op Fotobehang.com een groot assortiment winter behang. Uitermate geschikt voor de échte winterfanaten, die van het koudste seizoen nooit genoeg kunnen krijgen. Met behang van sneeuw haal je de winter permanent in huis en kun je ongeacht het seizoen heerlijk cocoonen op de bank of in bed. Maar winter behang is ook heel geschikt voor liefhebbers van witte interieurstijlen, avonturiers en reizigers. 

Wit en een zwart paard
Bergen met sneeuw bij nacht
Paarden in de sneeuw
Van laag naar hoog sorteren

62 producten

Winters landschap op fotobehang

Winter behang in alle soorten en maten

Naast het fotobehang van bijvoorbeeld witte paarden in een besneeuwde omgeving, hebben wij namelijk ook winter behang van een sterrenhemel in Alaska, het Noorderlicht of een panorama van besneeuwde bergtoppen. Daarom kun je het behang van de winter net zo goed in een woonkamer plaatsen als in een stoere kinderkamer, dromerige slaapkamer of bijvoorbeeld de studeerkamer. Kijk gerust eens rond tussen ons behang van sneeuw, behang van winterse bergen of een ander soort winter behang. Wedden dat er iets tussen zit dat je mooi vindt? 

Behang winter stylen in huis

Als je eenmaal een behang van de winter hebt gekozen, is het tijd om dit op de juiste manier te stylen. Ga je voor een lichte ruimte met zachte pasteltinten uit bijvoorbeeld het fotobehang van de winterochtend in de bergen, of zet je de donkere elementen uit het behang van een bevroren meer in de nacht door? Wanneer je elementen en kleuren uit het behang laat terugkomen in de verdere aankleding van een kamer, zorg je ervoor dat alles weer één geheel wordt. Denk bijvoorbeeld aan een kleurtje op de omliggende muren, een schapen bontje op de vloer, of sierkussentjes op de bank. Zo komt je winter behang nóg mooier uit!

Winter behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi winter behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je winter behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je winter behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.