• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

3D Fotobehang met texturen en structuren

Met behang uit onze 3D behang collectie creeer je muur met extra diepte. Het driedimensionale motief op het behang geeft een ruimtelijk effect met een optische illussie. In de collectie vind je allerlei stijlen 3d teksturen, allemaal geven ze een verschillend 3D effect op je muur.

Sorteer op

58 producten

per pagina
Gebogen stadsmuur
Premium
3D beton
Premium
Kleuren en vormen
Designer Collection
Sorteer op

58 producten

per pagina

3D texturen behang  

Je wilt je kamer ruimer laten lijken? Kies dan voor een 3D textuur behang. Deze driedimensionale prints zorgen voor meer diepte in je kamer. Het behang is met verschillende 3D effecten verkrijgbaar.

De texturen op het behang geven een futuristisch effect in de kamer. Door de diepte krijg je een speels effect in de woonkamer of slaapkamer. Het 3D behang met een textuur is ook erg geschikt voor een jongenskamer of computerruimte. 

Wil je een rustigere 3D textuur op de muur, kies dan voor grotere 3D elementen op je behang of voor behang met een lichte kleurstelling met bijvoorbeeld golfpatroon.

Zoek jij een design dat nog niet in de collectie 3D texturen zit? Laat het ons weten en ons team gaat voor jou op zoek naar een passende foto op jouw behang. Deze service is geheel vrijblijvend!

3D texturen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi 3D behang met een textuur hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je 3D textuur behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je 3D textuur behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden? 

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel je het met ons op social media?