• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Wallexclusive Premium Urbex

Urban Exploration; dit is een term die veel gebruikt wordt onder onze fotografen. Het fotograferen van verlaten gebouwen, ziekenhuizen, scholen, fabrieken, kloosters etc. Dit zijn vaak gebouwen die al jaren lang leeg staan. Onze fotografen bezoeken deze plekken om voor ieder een mooie foto te maken. Ze spelen hier met verschillende kleuren, ruimtes en lichtinvallen. Met deze foto’s kan je gemakkelijk een industriële look of diepte in de ruimte creëren. Neem bijvoorbeeld een foto met openslaande deuren van het Verlaten huis bij het bos. Of ga voor een industriële look met de foto van een Oude trap en liftschacht.

 

Sorteer op

15 producten

per pagina
Verlaten kamer
Premium
Oude trap en liftschacht
Premium
Oude kamer
Premium
Verlaten liftschacht
Premium
Verlaten huis bij het bos
Premium
Raam in nis
Premium
Gebogen gang
Premium
Oude liftschacht met trap
Premium
Loopbrug in verlaten gebouw
Premium
Bank in verlaten ruimte
Premium
Verlaten school
Premium
Oud trappenhuis
Premium
Oud gebouw met bogen
Premium
Binnenplaats met bogen
Premium
Oude verlaten fabriek
Premium
Sorteer op

15 producten

per pagina

Past het Urbex behang in je interieur?

Urbex behang past in vele verschillende interieurstijlen, maar past het meeste bij een klassieke, stoere en industriële stijl. Heb je een klassieke interieurstijl dan kan je gaan voor een Raam in nis. Je creëert zo ook wat meer ruimte in de kamer. De verlaten liftschacht zorgt voor een nog meer industriële look. Deze laatste is bijvoorbeeld ook leuk in een kledingwinkel, sportschool of op kantoor. Een paar mooie lampen en een spiegel erbij en je bent klaar.

Een ruimtelijke sfeer in de kamer

We hebben meerdere foto’s die diepte creëren in je kamer. Voor op een grotere muur zijn deze soms lastig scherp te krijgen. De foto’s die onze fotografen hebben gemaakt zijn heel scherp en gedetailleerd. Zo zou iemand bijna de wand in willen klimmen om op de bank van de Bank in verlaten ruimte te gaan zitten. Heb je een kleine eetkamer? Dan is de Raam in nis bijvoorbeeld een mooie foto voor aan het uiteinde van de eettafel.

URBEX BEHANG OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooi behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint en pas daarna gesneden, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. 

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Je kan ook kiezen voor Airtex behang. Airtex behang is een fijn geweven polyesterdoek uit één stuk met een PVC coating. Hierdoor is het behang enorm sterk en wordt de afbeelding tot in de kleinste details afgedrukt. Airtex behang glanst niet. Ons Airtex behang heeft een grijze achterkant. Dit voorkomt dat er oneffenheden door de print heen komen.

Omdat Airtex behang uit één stuk wordt geprint kan je de muur naadloos behangen. Je plakt het behang in zijn geheel op de muur!

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. Wanneer je de behangservice besteld nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op met een voorstel kwa datum en tijd. Mocht je vragen hebben over de wachttijd dan kan je contact opnemen met onze klantenservice.

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.