• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Kinderbehang met een wereldkaart

Een kleine globetrotter in huis? Inspireer je kinderen om de wereld over te reizen met een leuk behang van de wereldkaart aan de muur. Bij Fotobehang.com hebben we diverse soorten, maten, kleuren en ontwerpen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een wereldkaart behang met dieren voor een roze achtergrond?

Sorteer op

40 producten

per pagina
Wereldkaart met verschillende dieren
Designer Collection
Lemonwalls
Wereldkaart licht goud
Premium
Wereldkaart met dino's
Designer Collection
Lemonwalls
Wereldkaart met groene structuur op grijs beton
Premium
Groene wereldkaart met structuur
Premium
Groen wereldkaart van metaal structuur
Premium
Wereldkaart met structuur
Premium
Wereldkaart sketch grijs
Designer Collection
Lemonwalls
Wereldkaart sketch blauw
Designer Collection
Lemonwalls
Wereldkaart sketch groen
Designer Collection
Lemonwalls
Wereldkaart sketch taupe
Designer Collection
Lemonwalls
Wereldkaart met oceaan dieren
Designer Collection
Lemonwalls
Wereldkaart stenen op grijs beton
Premium
Sorteer op

40 producten

per pagina

Wereldkaart behang in alle soorten en maten 

Leer je kind de wereld kennen met een leuk en leerzaam wereldkaart behang waarop verschillende dieren staan afgebeeld. Met pinguïns, krokodillen, orka’s en leeuwen. Maar ook met rendieren, panda’s en flamingo’s. Steeds passend bij het gebied waar ze in de natuur voorkomen. We hebben dit behang van de wereldkaart in verschillende uitvoeringen. Met een achtergrond in de kleuren wit, blauw, groen, roze, geel en grijs. Daarnaast is er een hele toffe kaart van de wereldbehang die wat meer grafisch is met leuke luchtballonnen. Dit exemplaar oogt wat rustiger, dankzij het consequente kleurgebruik: grijs, groen en okergeel. Van een kaart van de wereld behang met daarop alle werelddelen en oceanen? Of van een behang van de wereldkaart met luchtballonnen in vrolijke kleuren als geel en groen? Bekijk onze uitgebreide collectie en vindt voor alle kinderen, smaken en stijlen een geschikt exemplaar.

Behang van de wereldkaart stylen 

Behang van de wereldkaart kun je eigenlijk stylen op de manier zoals jij het wilt. De prints in onze collectie gaan allemaal zeer goed samen met een Scandinavische stijl. Waarbij je lichte kleuren, leuke geometrische patronen en zachte materialen gebruikt. Maar je kunt wereldkaart behang ook gebruiken als uitgangspunt voor een echte wereldse kinderkamer. Met verrekijkers, koffers en planten die doen denken aan verre oorden. Ook kun je achtergrondkleur op de kaart van de wereld behang laten terugkomen. In bijvoorbeeld de kleur van het dekbedovertrek, gordijnen en een geschilderde muur. Zo maak je van wereldkaart behang echt een stijlvol statement.

Behang van de wereldkaart op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi behang van de wereldkaart hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je behang van de wereldkaart op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je behang van de wereldkaart komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.