• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Wereld & Steden fotobehang

Waan je elke dag in een wereldstad met fotobehang van jouw favoriete stad aan de muur. Upload je eigen (vakantie)foto van jouw favoriete plek op de wereld. Of kies voor een fotobehang uit onze collectie. Bij ons vind je onder andere behang van de Eiffeltoren, de bloesembomen in Japan, een smal Italiaans straatje of de grachten van Amsterdam. Staat jouw favoriete wereld en steden behang er niet tussen, neem dan contact met ons op. Wij zoeken graag met je mee.

Sorteer op

Producten 1-100 van 709

per pagina
Depth
Designer Collection
Verlaten kasteel
Designer Collection
Bosmeertje in het heidegebied
Premium
Duin doorgang naar het strand
Premium
Amsterdam in zwart wit
Premium
Wereldkaart stenen
Premium
Oud sanatorium
Designer Collection
Industrieel pandje
Designer Collection
Pad in bos met zonnestralen
Premium
Beekje in bos
Premium
Gezicht op Delft
Rijksmuseum
Groene deur
Designer Collection
Molen
Premium
Gezicht op Den Haag vanaf de Delftse vaart in de zeventiende eeuw
Rijksmuseum
Wereldkaart goud
Premium
Grachtenpanden Amsterdam
Premium
Strandpalen
Premium
De Hef
Premium
Mystery
Designer Collection
Brooklyn Bridge, New York
Designer Collection
Raam in nis
Premium
Zonneharpen in het bos
Premium
Groen bos
Premium
Erasmusbrug zwart wit
Premium
Zonsopgang op een station in zwart wit
Premium
Molens Kinderdijk
Premium
Amsterdam canal
Designer Collection
Sorteer op

Producten 1-100 van 709

per pagina

Jouw favoriete wereldstad op fotobehang

Als echte wereldreiziger wil je natuurlijk het liefst elke dag uitkijken op de TowerBridge, de skyline van Miami of een andere highlight van de wereld. Met ons wereld en steden fotobehang is dat vanaf nu mogelijk. Behang een muur, deur of kast in je (thuis)kantoor, woon- of slaapkamer en waan je elke dag in een wereldstad. 

Scroll door onze collectie om inspiratie op te doen en kies een exemplaar dat past bij de ruimte die jij wilt behangen. Of upload je eigen foto die je tijdens een citytrip gemaakt hebt. Waar komt jouw wereld & steden behang te hangen? Wij zijn erg benieuwd naar het eindresultaat. Deel jouw wereld en steden behang via onze socials

Wereld & Steden behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi wereld & steden behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je wereld & steden behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.
Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je wereld & steden behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!
Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.