• Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • 100% eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang texturen: beton, hout en steen

“Wauw, is dat behang? Ik dacht dat het echt was”. Als je een fotobehang met textuur bij Fotobehang.com besteld, is dat het compliment dat je kan verwachten. Met texturen behang creëer je een industriële en stoere look in huis. Onze textuur behangen zijn perfect te combineren met stalen, houten en betonnen meubels en accessoires. En past zo in bijna elk industrieel interieur. In onze collectie vind je fotobehang met de texturen beton, hout, steen, tegels en meer.

Sorteer op

Producten 1-100 van 823

per pagina
Koperkleur structuur
Premium
Geoxideerd metaal
Premium
Oude gerestaureerde bakstenen muur
Premium
Oude muur met stuc
Premium
Groen beton met vegen barsten
Premium
Roestbruine structuur
Premium
Leren structuur in terracotta kleuren
Premium
Houten planken
Premium
Wit marmer met gouden aders
Premium
Middeleeuwse stenen muur
Premium
Structuur goud
Premium
Verweerd rood hout
Premium
Oude verweerde groene muur
Premium
Muur met gouden stenen
Premium
Oude herstelde stadsmuur
Premium
Robuust donker marmer
Premium
Muur met verschillende kleuren bakstenen
Premium
Gebarsten beton met stuc
Premium
Zandkleurig marmer
Premium
Blauw beton
Premium
Oud beton
Premium
Zwarte stenen
Premium
Boomstronk
Premium
Lichte structuur marmer
Premium
Beton
Premium
Marmer met lijnstructuur
Premium
Zalmhuid structuur in groen
Premium
Gebogen stadsmuur
Premium
Graffiti met letters op hout
Premium
Krokodillenhuid structuur
Premium
Verweerde muur
Premium
Gebarsten stuc
Premium
Reptielen huid in het groen
Premium
Oude muurschildering
Premium
Beton met lijnen
Premium
Leder Cognac
Premium
Zwart marmer met goud structuur
Premium
Structuur met roest
Premium
Bakstenen met cement
Premium
Gekleurde rotswand
Premium
Muur met donkere stenen
Premium
Groen structuur
Premium
Structuur roestbruin
Premium
Blauw marmer met koperkleur
Premium
Sorteer op

Producten 1-100 van 823

per pagina

Niet van echt te onderscheiden

Texturen behang maakt jouw industriële look in huis echt af. En door onze haarscherpe prints is het fotobehang met textuur niet van echt te onderscheiden. Dus wil jij een ruimte in huis een industriële make-over geven? Kies dan een van de behang prints uit onze ruime texturen collectie. 
Kies voor een stenen behang als je je interieur een stoer en minimalistisch uiterlijk wil geven. Fotobehang met hout geeft een stoere, robuuste en industriële sfeer. En tegel behang brengt je weer even terug naar die mooie plek op vakantie. Liever een strakke, hippe en moderne uitstraling creëren? Ga dan voor betonnen fotobehang. Liever je eigen textuur foto op behang laten maken? Upload dan je eigen foto voor op behang via de site en wij gaan voor je aan de slag.

Texturen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi texturen behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.
Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je texturen behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.