• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang Olifanten

Als je olifanten wilt zien, kun je natuurlijk op reis gaan naar continenten waar ze veel voorkomen. Zoals Azië en Afrika. Je kunt ze ook bewonderen in een dierentuin of safaripark in de buurt. Maar hoe gaaf zou het zijn als je de deur niet eens uit hoeft om een olifant te zien? Dat kan met behulp van fotobehang van een olifant aan de muur. Bovendien maak je met een prachtige plaat van de grootste levende landdieren op aarde een statement in je interieur. 

Sorteer op

45 producten

per pagina
Follow me
Designer Collection
Elephant qTai Chiq
Designer Collection
An elephant drinking water
Designer Collection
The land of giants
Designer Collection
Family portrait
Designer Collection
Elephant Playing
Designer Collection
Dark Elephant
Designer Collection
Elephant With Hummingbirds
Designer Collection
Verschillende jungle dieren in groen
Designer Collection
Lemonwalls
The Matriarch
Designer Collection
Sorteer op

45 producten

per pagina

Olifant behang in alle soorten en maten

Bij Fotobehang.com hebben wij een grote collectie olifant behang. Zo hebben wij 3D behang van een olifant die ogenschijnlijk een muur doorbreekt. Hebben we prachtig fotobehang van een olifant in zwart wit, zowel van een eenling als een hele kudde. En hebben we geweldig behang van olifanten in de savanne, een olifant in de zonsondergang en een kudde Afrikaanse olifanten voor een grote berg. Daarnaast hebben we fotobehang van een olifantenhuid en tekeningen van olifanten.

Fotobehang olifant voor verschillende kamers

Dankzij de enorme keus uit fotobehang van olifanten, is er voor iedere kamer en elke woonruimte wel een geschikt exemplaar te vinden. De prints van een vrolijke olifant en een olifant met een hartje, vormen een perfect behang voor een kinderkamer met olifanten. De levensechte foto’s van olifanten, passen dankzij de vaak neutrale kleuren zoals sepia en zwart wit, in diverse woonstijlen. Van landelijk tot modern. En de specifieke plaat van een olifant en boeddhisten, is hét perfecte behang voor een yogaschool, meditatieruimte, of massagepraktijk. Dankzij de uitstraling van rust en sereniteit.

Olifant behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi olifant behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je olifant behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

Behangservice

Wil je dat wij je olifant behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Ontdek nog meer dierenbehang

Ben je dol op dierenbehang, maar heb je hier nog niet gevonden wat je zocht? Kijk dan ook op de rest van onze website nog even rond. We hebben dierenbehang namelijk echt in álle soorten en maten. Waan jezelf in de jungle met jungle behang en beleef in je eigen huis de grootste avonturen. Loop elke dag langs een waterval, bewonder de apen in de bomen en vergaap je aan de mooiste palmbladeren die je ooit hebt gezien. Je kunt ook kiezen voor natuur behang van bijvoorbeeld het bos, de zee, of de bergen. Daarmee kom je heerlijk tot rust. Of creëer juist hele toffe effecten met het 3d behang uit onze collectie. Zo lijkt het net of er een olifant je huiskamer binnenloopt, een fantasieleeuw op de muur verschijnt, of er een giraffe met een kandelaar in je woonkamer staat.