• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met Industriële elementen

Van okergeel beton, tot roestig metaal en groene platen van koper. Elementen zijn prachtig om terug te laten komen in je interieur. En om dit effect te creëren hoef je allang niet meer de materialen zelf in huis te halen. Je kunt ook gewoon kiezen voor beton behang, fotobehang van een stenen muur, of een plaat van houten planken. Kies de maat die je nodig hebt, bevestig het aan de muur en je maakt een geweldig statement in de ruimte. 

Sorteer op

51 producten

per pagina
Gouden structuur
Premium
Goudkleurige steen
Premium
Gerestaureerde buitenmuur
Premium
Muren tot 12 meter!
Stalen boogbrug
Premium
Groene platen van koper
Premium
Waterlijn boot
Premium
Staalconstructie oude spoorbrug
Premium
Lips are sealed
Designer Collection
Roestige damwand
Premium
Betonnen pilaren
Premium
Stalen constructie
Premium
Verweerde gele muur
Premium
The Carpenters workshop
Designer Collection
[In heaven]
Designer Collection
Oude industriële fabriek
Premium
Oude verlaten fabriek
Premium
Buizen bij oude fabriek
Premium
Groene deur in oude muur
Premium
Roestige metalen plaat
Premium
Roest op metalen plaat
Premium
Geroeste metalen plaat
Premium
Oude groen gekleurde buizen
Premium
Detail van een verroeste stoomketel (B)
Designer Collection
Detail van een verroeste stoomketel
Designer Collection
Monumentale spoorbrug De Hef in Rotterdam
Designer Collection
Deel van een aandrijflijn van een stoommachine  (B)
Designer Collection
Verlaten staalfabriek
Premium
Oude industriële fabriek in zwart wit
Premium
Oude industriële oven
Premium
Roestige oude fabriek
Premium
Buizenconstructie
Premium
Sorteer op

51 producten

per pagina

Misschien zijn deze thema's iets voor op jouw muur?

Van beton behang tot fotobehang van steen

Dankzij het uitgebreide assortiment van Fotobehang, vind je altijd wel een exemplaar dat past bij de ruimte waar jij aan de slag gaat. Wij hebben elementen behang in verschillende kleurtinten. Variërend van geel tot zwart wit. Door de verschillende materialen, constructies en voorwerpen straalt elk behang weer een andere sfeer uit. Van fotobehang van beton met een haast gestreept patroon van pilaren, tot fotobehang van een oude stenen muur, onder andere te herkennen aan de karakteristieke muurankers. 

Beton behang in de slaapkamer

Wie dacht dat stoere elementen alleen geschikt zijn om terug te laten komen in de woonkamer, keuken of het kantoor heeft het mis. Beton behang kun je net zo goed in de slaapkamer plaatsen. En datzelfde geldt voor fotobehang van de stenen muur. Je kunt met dit behang werkelijk alle kanten op. Maak het af met bijpassende verlichting, robuuste meubels en eventueel wat vintage items zoals een platenspeler, ouderwetse koffer, of gaaf vloerkleed. Zo geef je heel gemakkelijk jouw eigen twist aan de kamer met je beton of stenen behang. 

Elementen behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi elementen behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je elementen behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je elementen behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.