Bos behang

Altijd al eens in het bos willen slapen? Bestel nu bos behang voor in de slaapkamer! Groen is een rustgevende kleur. Groen staat voor veilig, natuur, vrede. Een prachtig groen bos op je slaapkamer kan je rust geven en lekker doen slapen. Een mooi bos behang past in ieder interieur. Als je een wat meer mysterieuze sfeer wilt creëren dan kan je ook kiezen voor bos behang met mist. Wij hebben de mooiste bossen voor je verzameld. Kies uit fotobehang met besneeuwde bomen, gestileerde bomen, bos met een waterval, bladeren of boomstammen. Mocht je toch op zoek zijn naar een andere afbeelding, neem dan contact met ons op. Als je op zoek bent naar mooie natuurfoto's, kijk dan ook bij ons natuur behang. Goedkoop bos behang bestel je eenvoudig online op Fotobehang.com.

Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
  1. 1
  2. 1
  3. 42
  4. 13
Oriëntatie
  1. 75
  2. 12
  3. 22
Merk
  1. 43
Type
  1. 111
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 111

Pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 111

Pagina

Bos behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi Bos behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.