Bosbehang - Fotobehang met een bos

Het bos is een heerlijke omgeving om even tot rust te komen. Dat is dan ook precies de reden dat het zo veel positieve effecten heeft op zowel je fysieke als je mentale gesteldheid. In het bos kun je even ontprikkelen. Je ervaart er minder stress, kunt je hoofd leegmaken en doet er nieuwe energie op. Niet zo gek dus dat je dat fijne gevoel van buiten, graag ook naar binnen zou halen. En wij hebben goed nieuws, want dat kán. Met bos behang creëer je een behaaglijke sfeer. Eentje waarin je heerlijk kunt wonen, werken, of zelfs slapen. 

 
Groen bos in de mist
Ochtendzon tussen de bomen
Mistig bos
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-100 van 439

Bosbehang - Fotobehang met een bos
 

Fotobehang bos in alle soorten en maten

Fotobehang van een bos heb je in alle soorten en maten. Op Fotobehang.com vind je een groot assortiment met wel meer dan honderd mogelijkheden. Zo hebben we bijvoorbeeld fotobehang van een bos in de mist, wat zorgt voor een mysterieus effect. We hebben behang van een bos in zwart wit, wat je goed kunt combineren met natuurlijke elementen in je interieur. We hebben bos behang in felle kleuren groen, maar ook in herfsttinten, wat goed samengaat met warme kleuren als geel, oranje en rood. En we hebben behang van allerlei soorten bossen: van naaldbomen tot bamboe en bomen vol bladeren. 

Bos behang creëert sfeer

Met fotobehang van een bos creëer je sfeer in iedere ruimte. Je kunt een hele wand met behang beplakken, of juist een deel ervan om een lange muur op te breken. Wist je trouwens dat wij fotobehang van een bos op maat maken? Als je ons de juiste afmetingen doorgeeft, weet je zeker dat het precies past aan die ene muur bij jou in huis. Wil je graag een behang bos print laten drukken, van een foto die je zelf hebt genomen? Of wil je een design dat je zelf hebt gemaakt levensgroot aan de muur bevestigen? Ook dat kan bij Fotobehang.com.

Bos behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi bos behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je bos behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen. 

Behangservice

Wil je dat wij je bos behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Ontdek nog meer natuur behang

Ben jij dol op de natuur, maar heb je op deze pagina niet het natuur behang gevonden dat je zocht? Dan kun je gerust nog even verder snuffelen op onze website. Bij Fotobehang.com vind je namelijk veel gerelateerde categorieën fotobehang. Neem bijvoorbeeld het dieren behang met prachtige platen van alle soorten dieren. Van Schotse Hooglanders in de bergen tot tropische vissen in de zee. En van een close-up van een luipaard vacht tot het kleurrijke verenpak van een pauw. Nog avontuurlijker is het jungle behang in onze webshop. Met prachtige palmbladeren, watervallen en exotische dieren. En wat dacht je van bloemen en planten behang? Ook daarmee breng je eenvoudig en op een stijlvolle manier de natuur in huis.