Helemaal hip! Behangcirkels

Prachtige behangcirkels in verschillende formaten.  Met een behangcirkel decoreer je je woning in een handomdraai. Het is ideaal wanneer je een blikvanger op je muur wilt. De behangcirkels kun je eenvoudig op de muur plakken met vliesbehanglijm. Onze behangcirkels bestaan uit 1 stuk, ongeacht het formaat dat je bij ons bestelt. De cirkels zijn verkrijgbaar in 4 formaten, van 100cm tot 155cm.  De behangcirkels zijn gemaakt van extra stevig vliesbehang, zodat ook jouw project slaagt! 

Behangcirkels zijn als een schilderij aan de muur. Maar dan nog strakker en moderner. Subtiel en een blikvanger tegelijkertijd. Kortom: behangcirkels zijn een aanwinst voor ieder interieur. En bij ons vind je cirkel behang in alle soorten en maten. Van een ronde behangklok met gedetailleerd grijs beton tot een behangcirkel van een stilleven met bloemen in een glazen vaas. Stuk voor stuk van extra stevig vliesbehang, dat je eenvoudig op de muur kunt plakken met behanglijm. Verkrijgbaar in vier formaten van 100 tot wel 155 centimeter.

 
Filteren
Selectie verfijnen
Van hoog naar laag sorteren

97 producten

Behangcirkel Schotse hooglander in de natuur
Behangcirkel Italiaans landschap met parasoldennen
Behangcirkel bloemen glazen vaas
Van hoog naar laag sorteren

97 producten

Helemaal hip! Behangcirkels

Behangcirkels in alle soorten en maten 

Wie ons assortiment bekijkt, ontdekt dat je met behangcirkels alle kanten op kunt. Zo hebben wij rond behang van schilderijen van bijvoorbeeld een ijsvogel, de beroemde Mona Lisa en het meisje met de parel. Daarnaast hebben we cirkels behang met prachtige natuurshots. Met het profiel van een leeuw, een giraffe op de savanne, en Schotse hooglanders in de heuvels. En we hebben geweldige behangcirkels voor kinderen. Van Maya de Bij tot Bumba en zijn vriendjes. Als losse plaat en als klok. 

Rond behang stylen 

Rond behang stylen werkt eigenlijk hetzelfde als bij gewoon behang. Het komt het beste tot zijn recht wanneer je elementen uit de behangcirkels terug laat komen in de rest van je interieur. Dat kan bijvoorbeeld een kleur zijn van een van de bloemen uit het stilleven op de behangcirkel. Maar dat kunnen ook materialen zijn. Zoals hout in combinatie met het ronde behang van de Schotse Hooglanders. Of een bananen- of paradijsvogelplant in combinatie bij de behangcirkel van een oerwoud. Ook leuk: meerdere cirkels behang bij elkaar aanbrengen. Zoek drie leuke exemplaren uit die matchen en plak ze aan dezelfde wand.

Behangcirkels OP MAAT GEMAAKT

Als je een keuze voor een mooie behangcirkel hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Wanneer we jouw bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag met je behang. We printen je ronde behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen.

Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

BEHANGSERVICE

Wil je dat wij je behangcirkel komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk!

Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag