Betonlook behang

Prachtig industrieel behang met betonlook. Vroeger was een industrieel uitstraling vooral zichtbaar bij fabriekspanden en garages. Tegenwoordig zie je steeds vaker industriële inrichtingen in huizen en kantoorpanden. Betonbehang versterkt het industriële effect in een ruimte. Het kan erg mooi ogen om een betonlook toe te passen in je interieur. Beton oogt strak, hip en modern. Wij hebben beton behang in verschillende kleuren. Mocht het gewenste behang er niet tussen zitten, meld ons dit dan en wij gaan voor je op zoek. Eigen foto's kunnen overigens ook worden geprint. Beton fotobehang is snel en eenvoudig online te bestellen.

Filteren
Selectie verfijnen
Designer
 1. 4
 2. 24
Kleur
 1. 15
 2. 31
 3. 2
 4. 7
 5. 2
 6. 5
 7. 1
 8. 1
 9. 3
 10. 6
 11. 1
 12. 1
Oriëntatie
 1. 47
 2. 2
 3. 3
Van laag naar hoog sorteren

61 producten

Van laag naar hoog sorteren

61 producten

Betonlook behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi betonlook behang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken.
Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.
Vink ‘Toon behangen’ aan om te bekijken in hoeveel banen je behang wordt gesneden. Standaard ligt dit tussen de 60 en 80 cm. Tegen meerprijs kan je kiezen voor bredere banen. Deze prijs ligt hoger omdat de transport- en verpakkingsprijzen hoger liggen bij grotere verpakkingen.

Eigen productie en snelle levering

Wij printen fotobehang op grootformaat printers. Een afbeelding wordt uit één stuk geprint. Patronen lopen hierdoor altijd perfect in elkaar over.
Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, het geeft een haarscherpe print en het is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en zijn geurloos.
Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.