Fotobehang Zwart-Wit

Alle afbeeldingen op Fotobehang.com zijn zwart-wit af te drukken. Vink onder de afbeelding de optie hiervoor aan. De foto's in deze categorie zijn speciaal zwart-wit gefotografeerd en hebben een prachtig contrast. Zwart-wit foto's zijn tegenwoordig razend populair, vooral van architectuur en dieren. Wij hebben een prachtige collectie met zwart-wit fotobehang. Wilde beesten, steden, close-ups, wereldkaarten. Bij sommige foto's zijn details uitgelicht in bijvoorbeeld rood of geel. Zwart-wit foto's zijn stijlvol en raken niet uit de mode. Het past in de meeste interieurs en combineert gemakkelijk. Mocht je gewenste foto er niet tussen staan, dan kan je ook je eigen foto opsturen of je laat ons de vereisten weten zodat wij op zoek kunnen naar de gewenste foto.

 
Grijze stenen zeshoeken
Brooklyn Bridge
Motor met rook
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-100 van 103

Pagina
Fotobehang Zwart-Wit

Zwart wit behang in alle soorten en maten

Met zwart wit behang kun je alle kanten op. Maar het meest populair zijn onze prints van wilde dieren, zoals een leeuw, luipaard of Afrikaanse olifant. Ook architectonische hoogstandjes doen het erg goed. Denk aan de skyline van Manhattan in New York, de Tower Bridge in Londen en een zwart wit behang van de Amsterdamse grachten. Ook behang in zwart wit met close-ups van bloemen, verweerde muren of boomstammen vormen een aanwinst in je interieur. Soms met een speels effect door één element een kleur te geven. Zoals een rode fiets, gele taxi’s, of blauw ogen.

Kinder- of babykamer met zwart wit behang

Hoewel we vaak geneigd zijn om kinderkamers heel kleurrijk in te richten, kan ook zwart wit behang de kinder- of babykamer prachtig aankleden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een foto van een spelende poes, close-up van een zebra vacht, of vrolijke patroontjes van sterren, gras en bomen, of - hele stijlvolle - marmeren platen. Ook met zwart wit stippen behang in de vorm van getekende hartjes geef je de kinderkamer net dat beetje extra. En misschien inspireer je ze met een zwarte wereldkaart van waterverf wel om later echte globetrotters te worden.

Zwart wit behang op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi zwart wit behang hebt gemaakt, dan kun je deze eenvoudig online bestellen. Zodra we jouw bestelling ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag. We printen je zwart wit behang op onze grootformaat printers. Een afbeelding printen we uit één stuk, waardoor patronen perfect in elkaar overlopen. 

Bovendien maken wij uitsluitend gebruik van pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. De productie vindt op werkdagen binnen 24 uur plaats en de levering binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 centimeter extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 centimeter breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het behang exact op maat te laten printen.

Behangservice

Wil je dat wij je zwart wit behang komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het behangt liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.