• Winnaar Shopping Award 2023
  • Razendsnel jouw fotobehang in huis
  • Eigen productie en op maat gemaakt
  • 100% milieuvriendelijk en geurloos

Fotobehang met fruit

Geef nieuwe energie aan je keuken, slaapkamer of hal met fotobehang met fruit. De vrolijke kleuren van onder andere aardbeien, kiwi’s, ananassen en citroenen vrolijken elk interieur op. Kies voor fotobehang met blauwe bessen in de keuken en combineer het met blauwe accessoires. En voorzie je de kinder- of babykamer liever van fotobehang met fruit? Ga dan voor fruitpatroonbehang, zoals behang met een citrus patroon of watermeloen slice. Of upload je eigen fruit foto.

Sorteer op

19 producten

per pagina
Aubergines
Designer Collection
Peren
Designer Collection
Sorteer op

19 producten

per pagina

Misschien zijn deze thema's iets voor op jouw muur?

Boost your room met fotobehang met fruit

Fruit geeft jouw energie een boost. En fotobehang geeft jouw interieur een boost. Voor ons was het dan ook meer dan logisch om behang met fruit toe te voegen aan onze behangcollectie. Met de vrolijke kleuren van fruit wordt elke muur opgevrolijkt. Geef de slaapkamer een tropisch tintje met behang met ananassen, fotobehang met zomers fruit of behang met een fruit compositie. Ga je liever voor behang met een fruitpatroon, bijvoorbeeld voor op de kinderkamer? Kies dan voor Citroen patronen roze behang of een van onze andere fruitpatroonbehang.

Behang met foto van fruit stylen

Je wilt natuurlijk wel dat je nieuwe fotobehang past bij de rest van de kamer. Met een paar kleine oplossingen krijg je dat al voor elkaar. Kies een kleur uit het fotobehang met fruit, bijvoorbeeld rood van de aardbeien of blauw van de druiven, en verwerk deze kleur in de accessoires. Zo maak je er weer één geheel van.

Fotobehang met fruit op maat gemaakt

Als je een keuze voor een mooi fruitpatroonbehang hebt gemaakt, dan kan je dit eenvoudig online bestellen. Klik de afbeelding aan, geef de maten van je muur door en selecteer met je vinger of muis welk gedeelte van de afbeelding je wilt laten printen. Je kan een afbeelding laten spiegelen of zwart-wit maken. Als behang gebruiken wij uitsluitend pvc-vrij vliesbehang. Vliesbehang krimpt niet, geeft een haarscherpe print en is eenvoudig aan te brengen. De gebruikte inkten zijn op waterbasis en geurloos. Het produceren gebeurt op werkdagen binnen 24 uur en de levering is binnen 1-3 dagen.

Let op! Rondom printen wij standaard 5 cm extra omdat muren niet altijd recht zijn. Het fotobehang wordt dus 10 cm breder en hoger geprint. Na het behangen moet je dit wegsnijden. Vink deze optie uit om het fruitbehang exact op maat te laten printen, maar let op dat muren niet altijd 100% recht staan!

Behangservice

Wil je dat wij je behang met foto van fruit komen ophangen? Dat is mogelijk met de behangservice. De behangservice werkt door heel Nederland en komt jouw behang binnen 14 dagen bij je ophangen. Dat is makkelijk! Als je het liever zelf aanbrengt, vergeet dan niet om de juiste hulpmiddelen mee te bestellen. Dan kan je bij het ontvangen van je bestelling gelijk aan de slag.

Tevreden?

Als je tevreden bent met je resultaat dan vinden wij het fijn om iets van je te horen. Stuur je ons een foto van het resultaat? Of deel het met ons op social media.